Januar-mål nådd

Ja, da klarte vi det da 🙂 For en gang skyld har Guro og jeg hatt noen mål som ikke har med vekt å gjøre. I desember satte vi oss som mål at i løpet av 2016 skulle vi bli helt fornøyd med leiligheten vår. Det betyr at vi skal ta for oss et rom av gangen, og virkelig gjøre om på det. Hver måned skal vi ordne i stand et rom, og i januar er det boden som sto for tur. Vi måtte begynne med boden sånn at det er plass til ting fra de andre rommene. I februar er det gangen sin tur, og vi skal flytte et skap som står i gangen ut i boden. Derfor måtte vi rydde i boden før vi kunne ta for oss gangen osv…

Long story short… vi er ferdige med å rydde i boden! Etter 3 turer på fyllinga, har vi endelig klart å kvitte oss med alt vi ikke skal ha lenger. Noe solgte vi, andre ting var det bare å kaste. Det er helt utrolig hvor mye rart vi har tatt vare på opp gjennom årene. Vi har fortsatt rundt 10 esker igjen med ting vi skal ta vare på, men det er så mye bedre plass der ute nå, og vi er kjempe fornøyde 🙂 Vi kan endelig si at det er litt system i uteboden vår, og det er det lenge siden det har vært. Nå står all julepynten på et sted, så i desember når det er tid for å ta fram den igjen, vet vi akkurat hvor den står, og vi slipper og gå gjennom alle eskene og lete etter den. Det blir luksus 🙂

Det er også veldig deilig og faktisk ha plass i boden til mer ting. Vi har helt sikkert noe mer vi kan sette ut der, og nå har vi faktisk plass til det. Det er synd vi glemte å ta et før-bilde så dere kunne sett, for det så ikke ut der ute. Vi bokstavligtalt bare slang ting oppå hverandre, og bygde i høyden. Det slipper vi nå. Vi kommer til å legge ut noen bilder av det ferdige resultatet på instagramen vår (@norwaytwinsblog).

For å være helt ærlig har vi faktisk også blitt ferdige med gangen, men der har vi filmet et par videoer også, så vi vil ikke avsløre resultatet riktig ennå 🙂

Ha en fin helg alle sammen 🙂

~Pia~

2 kommentarer om “Januar-mål nådd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..