Januar Bloggserie | Vår Hobby: Planlegging | Våre favoritt Etsy butikker + Giveaway

Da er det tid for siste delen av januar bloggserien vår. Det har vært utrolig moro for oss å dele hobbyen vår med dere.
Pia pleide og være veldig glad i det å lage scrapbøker, og jeg tror det er derfor vi liker dette så godt. Det er som å lage en liten scrapbookside hver uke i planleggeren vår.
Vi har vist dere hvordan vi planlegger og i denne videoen skal vi fortelle dere litt om våre favoritt butikker på Etsy, det er der vi får alle klistremerkene våre fra.
Følg med på slutten av videoen hvor vi har en Giveaway. Vi har vært så heldige at noen av disse butikkene har sendt oss klistremerker som vi skal gi bort til en av dere. Vi har også fått lov til og gi bort store credit til en av favoritt butikkene våre 🙂

Djoisch Design
Sticker Sunshine
Temp Loves Crafts
Vicci B Plans
Anxiety Aids
Heidi’s Little Planner
Paper Polar Bears
Sandra Celine Planning

GIVEAWAY:

Legg igjen en kommentar her og fortell oss hvordan du holder styr på og planlegger hverdagen.
Vi trekker en vinner neste søndag (7. februar) (Du må bo i Norge for å delta)

Uke 1: Vår Hobby: Erin Condren Lifeplanner
Uke 2: Vår Hobby: Starter Kit
Uke 3: Vår Hobby: Plan with me
Uke 4: Vår Hobby: Uke for uke

Takk for at dere har fulgt med på bloggserien vår denne måneden 🙂

~Guro~

21 kommentarer om “Januar Bloggserie | Vår Hobby: Planlegging | Våre favoritt Etsy butikker + Giveaway

 1. Frøken Friken / lillelambi sier:

  Jeg bruker Erin Condren til å planlegge uka, en Creme Brulee Travelers Notebook fra Chic Sparrow til å skrive ned tanker. Nesten som en dagbok. Så bruker jeg en annen Travelers Notebook til å skrive ned timeplan og leksene til ungene. Jeg elsker planning og jeg digger at dere prater så mye om det på YouTube😉 Denne trenden begynner å spre seg i Norge nå, noe som er veldig bra, for da kommer det mer stæsj i butikkene her til lands også! Superfin premie😍

  Liker

 2. Siv sier:

  Hei. Jeg planlegger mine uker og dager i almankken min fra personlig almanak. Jeg er avhengig av å plannlegge, vis jeg ikke gjør det så blir det bare kaos rundt meg og spesielt i hodet. Jeg bruker også telefonen min til å bli påminnet om viktige ting og legger ofte inn der når jeg får vite ting når jeg ikke har den med meg.

  Dere er så flinke så flinke med alt dere gjør.

  Liker

 3. Christina sier:

  Jag skriver på svenska, för det är så jag uttrycker mig bäst 😉

  Jag använder min Kikki k, men efter att ha sökt på youtube så önskar jag att jag hade en erin condren.. Jag gjorde då min egen. Jag lever med adhd, och måste ha allt analogt , mobilen fungerar verkligen inte för mig. Efter jag började planera som jag / ni gör så har mitt liv blivit så mycket enklare. Det är ju kul att göra vardagsgrejer nu tex, diska. Hatar att diska, men jag får ju ändå kryssat av på «to Do» listan när jag har gjort detta.

  Superkul att ni har en giveaway, hoppas jag vinner! Ni inspirerar mig varje kväll nu, kollar på era filmer tills långt ut på natten, för jag är beroende. Ni är fantastiska, & jag har sett ni handlar mycket i Sverige: ni får komma till Töcksfors handelspark på jämna (par uker) veckor, för då jobbar jag på euro cash! 😀
  Hoppas vi ses!

  Liker

 4. Emma sier:

  Jeg bruker en bok til og planlegge (ukjent) og jeg vil bli mye bedre til og planlegge! Jeg vil bli mye bedre og et kikk off fra dere hadde vært supert!! Så jeg håper at jeg kan vinne, sånn ar jeg kan forbedre meg!!
  Hilsen Emma👍🏼

  Liker

 5. Maren sier:

  Hei Guro og Pia !

  Etter jeg har fulgt dere en god stund har dere smittet over planlegger-hobbyen deres til Trondheim, slik at jeg måtte bestille meg en Erin Condren planlegger. Har ikke bestilt eller kjøpt kit, og derfor kunne det vært morsomt å vinne denne premien 🙂

  Ha en fin februar!

  Hilsen @marenelineisaksen (instagram)

  Liker

 6. Hege sier:

  He følgt dokke lenge og blitt så inspirert, aldri hatt noke system, nettop pga ej ikkje he hatt ei sånn bok til å planlegge. Og kjenne de klør i fingrane etter å prøve en sann almanakk, for dokke fe de til å sjå så gøy ut. Elska bloggen dokka og sitte kvar dag å venta på nye videoa/innlegg 😀 Stå på vidare 🙂

  Liker

 7. Julianne Nordal Sørlie sier:

  Hei Guro og Pia! 🙂
  Planlegger mine hverdager i en liten liten bok fra fagforbundet med liten plass og kjedelig design. , der jeg skriver ulike møter, skoledager og lekser. Har veldig lyst til å vinne denne giveawayen, siden jeg ønsker meg en litt større bok med mer plass og fine klissemerker som jeg kan bruke til å pynte opp i boken! 🙂
  Ha en fin februar måned 🙂

  Liker

 8. Roger sier:

  Hei Norwaytwins!

  Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke så flink til å sette av tid til å planlegge i almanakk eller lignende. Blir mest til at jeg bruker kalenderen på mobilen. Vil gjerne bli flinkere til å skrive ned gjøremål i en agenda, så det er inspirerende å se planner videoene dere lager. Dere må fortsette med det 🙂

  Hilsen Roger

  Liker

 9. Pernille sier:

  Jeg bruker min almanakk fra personligalmanakk.no😋 I den planlegger jeg ukene mine, den er veldig grei å ha siden jeg går på VGs hvor det er mye prøver og innleveringer😉 Jeg har alltid siden jeg fikk vite om planlegging for et år siden hvert kjempe glad i å se på plan with me videoene deres for inspirasjon til min ukes planlegging🙂 Elsker bloggen deres❣

  Liker

 10. Helen sier:

  Jeg bruker min Erin Condren Life Planner for å planlegge mine gjøremål, og også en Erin Condren Notebook for matplanlegging, diverse ryddeprosjekter og utfordringer jeg gir meg selv.
  Jeg hadde tenkt å spørre dere om dere hadde lyst å lage akkurat en slik video med link til favorittbutikkene dere kjøper stickers fra, så dette var jo helt topp.
  Kjempeflott give away.

  Liker

 11. Sandra :) sier:

  Blitt helt avhengig av youtube-videoene deres jeg. 😀 Skal innrømme at jeg ikke var klar over at planlegging kunne være så moro, glad jeg fant videoene deres. Nå bruker jeg en notatbok til å planlegge uken, middager og trening. Ser så moro ut å bruke klistremerker også! Takk for at dere lagde en video der dere forteller om deres favoritter på etsy! 😀 Hadde vært veldig moro å vinne 😀

  Liker

 12. Amalie Elise sier:

  Jeg planlegger ved hjelp av mobilen og kalenderen der, så denne premien ville vært midt i blinken for meg som trenger litt mer orden i heverdagen!
  Ha en fortsatt fin helg:)

  Liker

 13. Tonje sier:

  Hei! 😀
  Jeg bruker Erin Condren og en liten almanakk som jeg har i lomma på jobb 🙂 Nå har jeg akkurat bestilt meg en Kikki K, men har behov for enda en faktisk 😛 haha!
  Takk for at dere lager videoer om dette på norsk også, sånn at enda fler kan bli med på galskapen 😀 Kjempefin premie btw! Hvem har ikke bruk for en så fin premie? 🙂 🙂

  Liker

 14. Kari J sier:

  Jeg startet i desember med en planner fra simple stories (carpe diem) og har allerede kjøpt meg en erin condren for å holde styr på livet mitt og klistremerkemanien min :p carpe diemen er til skole og jobb, mens erin condren er super til alle huskelistene mine. Moro at vi er fler i Norge med denne hobbyen!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..