Instagram Q&A

Vi blir så glad når dere som ser på videoene våre, og leser bloggen vil bli bedre kjent med oss, og derfor er det alltid gøy når noen spør oss om å ha Q&A. Denne gangen fikk vi spørsmål om vi kunne filme en Q&A med spørsmål fra Instagram, og det gjorde vi jo. Det er et par uker siden vi filmet den, men pga at vi har månedene planlagt på forhånd, ble det til at vi legger den ut i dag.

Vi håper dere fortsetter og spørre oss spørsmål, uansett hvor det måtte være. Så fort vi føler at vi har nok til en ny Q&A vil vi filme den. Hvis det er noe du har lyst til å spørre oss om, er det bare å spørre i vei. Ingen spørsmål er dumme. Hvis du vil legge igjen spørsmål her, eller om du vil spørre oss på sosiale medier (Instagram, Twitter, Facebook eller snapchat) spiller ingen rolle. Kom med dem 🙂

Vi legger ut boggen litt tidlig i dag, men vi er for øyeblikket i Sverige på vei til Charlottenberg. Vi skal kose oss på kjøpesenteret der i dag. Vi skal selvfølgelig vlogge turen, men vi skal også filme til en video om kjøpesenteret. Kanskje dere har lyst til å ta en tur en dag også? Vi har en utrolig spennende dag foran oss, og jeg gleder meg til å fortelle om den 🙂 Hva skal du i dag?

~Pia~

En kommentar om “Instagram Q&A

  1. Tilbaketråkk: Instagram Q&A | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..