Innkjøpsvideo: Fretex Moss

Noen ganger skulle man tro bilen vår automatisk kjører i retning av Fretex så fort vi starter motoren, men det lille jeg vet om bil sier meg at det ikke er mulig. Uansett ender vi opp der ganske ofte, og jeg klager ikke. Vi handler ikke hver gang, men det er bare morsomt å gå rundt og titte. Som dere sikkert skjønner fra tittelen på dette blogginnlegget, ble det litt mer enn titting forrige gang vi var der 🙂

Vi tok turen innom forrige uke, etter at mamma viste Guro klærne hun hadde funnet der (de hadde 80% på en utvalg av klærne). Mamma hadde gjort et par kupp, så Guro ville også opp og titte. Jeg sier aldri nei til en tur på Fretex jeg 🙂

Det er så mye morsomt å se på, og vi må begrense oss litt når vi gåt i krims krams avdelingen. Det er jo så mye fint! Vi gå også alltid innom bokavdelingen. Titter gjennom de engelske bøkene, og så sjekker vi ut kokebøkene og hobby bøker – kan jo hende vi finner noe spennende å lage video om 🙂

Handler du på Fretex?

~Pia~

Reklamer

En kommentar om “Innkjøpsvideo: Fretex Moss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.