Charlottenberg shoppingsenter

Noe dere kanskje vet om oss er at vi elsker å kjøre tur. Noen ganger kan vi bare sette oss i bilen, sette musikken på full guffe, og en time senere er vi fortsatt ute og kjører. Derfor pleier vi innimellom å kjøre et stykke selv om vi bare skal i butikken. Vi blir litt lei av butikkene i nærheten av oss, så vi kan fort kjøre til Sarpsborg for å handle mat.
Det var sånn vi oppdaget Charlottenberg for første gang. Vi skulle ha en søster-dag, og ville finne et sted å dra som ikke var i nærheten her, og om var litt mer spennende enn de kjøpesenterene vi er på ofte. Guro søkte det opp, og fant Charlottenbergs shoppingcenter. Vi var der for første gang i august i fjor, og la ut en innkjøpsvideo derfra noen dager senere. Dette førte til en mulighet vi aldri har opplevd maken til, og ga oss en dag vi sent vil glemme. Vi forklarer mer i videoen 🙂

Vi har vært veldig heldige som har fått lov til å samarbeide med butikker/bedrifter for å lage noen morsomme videoer, og vi håper å få til flere samarbeid. Vi vet hvor heldige vi er som får disse mulighetene. Da vi begynte å blogge, hadde vi aldri klart å forestille oss disse mulighetene, men vi setter så pris på dem.

Vi hadde det så utrolig gøy i Charlottenberg, og fikk treffe noen utrolig hyggelig mennesker. De gratis tingene blir bare en ekstra bonus, når man får treffe og snakke med så flotte mennesker. Å bli vist rundt på senteret av Carina var kjempe koselig, og lunsjen ble brukt til å bli litt bedre kjent med hverandre. Vi håper vi får samarbeidet mer i fremtiden 🙂

Det ble selvfølgelig litt shopping mens vi var på senteret, og vi la ut innkjøpsvideo fra turen i går, men legger den med her hvis dere ikke har sett den.

Vi har også en giveaway i den første videoen, så hvis dere vil være med i trekningen av noen fine premier fra Charlottenbergs shoppingcenter, må dere kommentere på videoen ved å klikke her.

Avslutter med å si en stor takk til Charlottenbergs shoppingcenter, Carina og alle andre involverte i en utrolig fin dag. Vi hadde det kjempe gøy, og håper dere tar turen dit hvis dere har mulighet 🙂 Det er ikke så langt, og når man setter musikken på full guffe og synger med, går det enda kjappere 🙂

~Guro og Pia ~

En kommentar om “Charlottenberg shoppingsenter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..