Alexis Mote lookbook til Valentine’s day

På søndag er det Valentine’s day, og morsdag, så ville finne på noe for å feire dagen. Mange skal på date, så vi har igjen fått lov til å dra ned til Alexis Mote her i byen og filme en lookbook 🙂 Det er så utrolig gøy, og de har så mye fint å vise fram. Vi har delt lookbooken inn i forskjellige deler, der vi har skrevet hva slags date vi har tenkt at antrekket passer til. Dere kan selvfølgelig ha de på til hva slags date dere vil, følg deres egen stil 🙂

Guro fikk vist fram noen utrolig flotte kjoler, men vi har også inkludert noen forslag til litt mer casual anledninger 🙂

Alexis mote har to butikker, en her i Moss (Dronningensgt 10) og en i Oslo (Skippergate 23). For dere som ikke bor i nærheten av disse to byene, har de også nettbutikk. De selger klær i store størrelser (str 38-56), og det er utrolig fine klær. De er faktisk laget til folk med former, noe som gjør at de sitter riktig på kroppen, og er fint ut. Jeg hadde sommerjobb i butikken her i Moss for noen år siden, og trivdes veldig godt. Det ble selvfølgelig til at jeg kjøpte en del klær der, og har mye av det fortsatt. Nå som jeg har begynt å gå ned i vekt, har jeg måttet kvitte meg med en del av det som har blitt for stort, men jeg har fortsatt mye igjen, som jeg bruker ofte.

Håper dere får en fin Valentine’s day, og morsdag. Vi skal tilbringe søndagen sammen med mamma, og det gleder vi oss til. Gleder oss til å feire verdens beste mamma 🙂

~Pia~

En kommentar om “Alexis Mote lookbook til Valentine’s day

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..