Litt for optimistisk…

ok, så var jeg litt for optimistisk. Det er bare sånn jeg er, jeg er et veldig positivt og optimistisk menneske. Jeg ser løsninger i steden for problemer, men som sagt så har jeg vært litt for optimistisk. Det kom jammen meg mer snø…

Vi har hatt en periode med pluss grader og regn, noe som har gjort at snøen så og si har blitt borte. Dette tok jeg som et klart vårtegn. Vinterkåpa er byttet ut med høst/vår jakka og alt av vanter ligger tilbake i skuffen. Isskrapa i bilen er glemt og solbrillene ligger for tiden fast i bilen. Så jeg skal innrømme at skuffelsen var stor da det begynte og snø i dag. Det var ikke mye som kom, så det blir nok ikke liggende lenge (der er den optimismen igjen), men jakka mi var pluteslig ikke varm nok. Sukk…

Ja, ja, kanksje det var litt tidlig og tro at våren er her. Vi er jo bare halvveis inn i februar, men jeg lever i trua. Jeg tror på våren! 🙂

Hvordan har været vært hos deg i dag?

~Guro~

Reklamer

En kommentar om “Litt for optimistisk…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.