Bloggserie februar | Uke 2 | Hva vi har i veska + giveaway

Ny uke, ny giveaway.

Vi må bare starte med å takke alle sammen som meldte seg på forrige søndags giveaway. Vi fikk så mange kommentarer, og det var så morsomt å lese alt dere gleder dere til i 2016.
Nå er det søndag igjen, og vi setter igang med en ny giveaway.

Denne uka har vi filmet en hva vi har i veska video, så giveawayen har et tema rundt det. Det er en stund siden sist vi la ut en hva vi har i veska, så dette var et passende tidspunkt å legge ut en ny.

Regler:

For å melde dere på giveawayen må dere legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget. Vinneren vil bli lagt ut på instagram neste søndag. Vi sender også en mail til vinneren. Trekker vinneren neste søndag 🙂

Ukens spørsmål som dere må svare på i kommentarene er: Hva er en ting dere ikke kan forlate huset uten.

Håper dere vil bli med denne uken også, og det er bare å bli med selv om dere var med i forrige uke også.

Ha en flott søndag, Valentine’s day og morsdag 🙂

~Guro og Pia~

24 kommentarer om “Bloggserie februar | Uke 2 | Hva vi har i veska + giveaway

 1. May Lovise sier:

  Jeg kan ikke forlate huset uten mobilen og kortholderen min. Føler jeg blir helt hjelpeløs uten de tingene med meg 🙂 Og om jeg skal ta buss MÅ jeg ha med meg øretelefoner ellers tar bussturen en evighet 😀

  Liker

 2. Siv sier:

  Det var et vanskelig spørsmål men tror det jeg ikke kan forlate huset uten å ha med meg er mobilen. Dere gir så fine gaver vekk.

  Liker

 3. Malin sier:

  Dette er et utrolig vanskelig spørsmål, fordi det er egentlig fire ting som er mobil, lommebok, nøkkler og strikketøyet. Men om jeg skulle valgt en ting så må det nesten bli mobilen 🙂 Ha en fin søndag videre! 😀

  Liker

 4. Helene sparby sier:

  Vanskelig spørsmål, er flere svar. Men trur det må bli nøklene mine – ellers kommer jeg meg jo ingen vei! 🙂

  Liker

 5. Emma Maria Aalerud sier:

  Hårstrikk! Forlater ofte huset uten hårstrikk i håret, angrer når jeg kommer til garasjen… Så ikke 3minutter utenfor huset uten hårstrikk!

  Liker

 6. Marielle Bratthammer sier:

  Heihei ! 😀
  Jeg unngår alt jeg kan å dra fra planneren/almanakken min! Går jeg fra den så trenger jeg den garantert :p
  Jeg som går til lege, psykolog, sykehus og trening fast må jo huske hvilke dager jeg skal hva 😀
  Og alt det dere gir bort i giveawayen er ting jeg trenger! 😀 Så jeg krysser fingrene! 😀

  Liker

 7. Lise Aas sier:

  Kan ikk forlate huset uten mobilen min, er avhengig og føler meg utrygg uten😊

  Elsker dere og digger både bloggen og youtube kanalen deres. Håper dere vil ha en meet up i Oslo til sommeren så vi kan møte dere, har så sykt lyst. Stå på jenter for dette er noe jeg ser dere elsker å gjøre og noe jeg elsker å se på❤️❤️

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..