Det gjelder og prøve seg fram

I dag har jeg gjort noe jeg ikke har gjort på KJEMPE lenge, jeg har trent Zumba 🙂
Det er så utrolig morsomt og jeg glemmer helt at jeg trener. Siden det er så lenge siden, tok det litt tid før jeg hang med i svingene, for å si det sånn. Noen av sangene og stegene husket jeg, men det var mye nytt som gjorde at jeg danset litt rundt meg selv. Jeg er også forsiktig på grunn av brokket, så de fleste hoppene hopper jeg over bare for at jeg ikke skal få vondt. Det er jo det som er litt kjedelig. Jeg syns det er moro og trene, men det er mye jeg ikke kan gjøre fordi det rett og slett gjør for vondt i brokket. *Teite brokket* Men bare det at jeg, helt ærlig, kan si at det er moro hadde jeg aldri trodd.

Jeg håper jeg kan finne litt forskjellige treningsformer som jeg kan bruke uten at det skal gå for mye ut over brokket. Jeg vet Ditt Treningssenter har noe som heter Body Balance, som er en blanding av yoga, pilates og en ting til som ikke jeg husker hva er. Tenkte jeg skulle prøve og få med meg mamma på en sånn time for å sjekke ut om det er noe for oss. Har jo hørt mye bra om yoga. Så jeg kan sikkert prøve en snikende hund og stående pinne eller hva disse yoga stillingene heter…

Moro blir det uansett 🙂

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..