zzzzzzzzzzzzz

I dag har vært en sånn type dag, en litt slitsom dag. Jeg har ikke gjort mye, men har måttet kjempe for å holde meg våken i hele dag. Jeg er så utrolig trøtt. Spørr meg ikke hvorfor, jeg har ikke sovet dårlig eller lite i det siste.
Så nå sitter jeg her da og diskuterer med meg selv om jeg skal la kroppen vinne og gå og sove litt, eller om jeg skal fortsette kampen. Jeg vet med meg selv at hvis jeg sover nå kan det bli vanskelig og sovne i kveld. Ahh, the dilemma…

Hva har du gjort i dag? Noe morsom, spennende, kjedelig eller hverdagslig? Fortell oss gjerne om det i kommentarene 🙂

~Guro~

Reklamer

En kommentar om “zzzzzzzzzzzzz

  1. kine sier:

    har ferie, så sov til kl 13, vært å sett på leselampe hos Pia, handlet litt på rygge storsenter. og laget god middag som godgjør seg i ovnen nå;)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.