Bloggserie Februar | Uke 3 | Nuddelkaker + Giveaway

Nå har vi nettopp trekt vinneren fra giveawayen forrige uke (Gratulerer KariMette), og da er det jo tid for å starte denne ukens giveaway 🙂

I dag handler det om mat, og vi har testet ut en oppskrift vi fant i den nyeste kokeboka vår, som heter Restekjærlighet av Sara Heilmann og Klaus Døscher. Vi kjøpte den hos dagligvarebutikken Holdbart.no, og har også kjøpt en som vi gir bort til dere (i videoen under) sammen med noen andre premier 🙂

Regler

For a vinne må dere kommentere på dette innlegget (ikke på youtube), og i kommentaren, fortell oss hva favorittmaten din er 🙂 Vi trekker vinneren neste søndag før vi legger ut den siste giveawayen 🙂

Det kommer til og komme flere matlagingsvideoer fremover for vi skal bli flinkere til å lege ut matvideoer oftere. Så følg med her på bloggen og på youtubekanalen vår 🙂

~Guro og Pia~

21 kommentarer om “Bloggserie Februar | Uke 3 | Nuddelkaker + Giveaway

 1. May Lovise sier:

  min favorittmat må være komlene til mamma med pølse, kålrabistappe og bacon som tilbehør 🙂 den boka så veldig kjekk ut. i min familie går det meste av rester i søpla og det er jo utrolig dumt for det går jo ann å lage såå mye godt av det 🙂

  Liker

 2. Leah Bergeland sier:

  Favoritt maten min er pinnakjøtt,men det er jo julemat,så då må det bli taco eller heimelaga kjøttboller👌😊Me heima hadde virkelig trengt den MENU boka😊Kvar dag lure me på kva me skal ha til middag.Eg elsker bloggen og youtube kanalen dåkas💜

  Liker

 3. Siv sier:

  Hei. Min favoritt må nok være mamma sin fiskesuppe med slev fisket torsk og koke den. Det er alltid godt. Det så veldig godt ut det dere lagte i videoen. Den boken var jo bare kjempe smart. Håper dere vi kjekke innom bloggen min som heter sivslillerom.blogg.no

  Liker

 4. Mats ola sier:

  Favoritt maten min må bli noe taco❤️🌮, sushi,🍱 Eller noe indisk god mat🍛. Jeg elsker indisk mat❤️❤️, spesielt når det er veldig spicy🌶. det ville vert utrolig fint med både matboksen🍏🍉, bøkene📚 og slikkespaden🖌. Jeg har følgt med på dere i kanskje en måned nå og jeg må si at dere er seriøst de beste bloggerne ever❤️😍. Jeg ELSKER videoene deres!🙌 og det er kjempe gøy at dere blogger ver dag i februar, da har jeg noe å kose meg med ver eneste dag i februar😇😍. Så tusen takk for at dere er så amezinge🙌

  Liker

 5. Emma Enger sier:

  Hei! Det finnes så mye god mat så vanskelig å velge seg ut en favoritt, men min favorittmat må nok være tacopai! 🙂

  Liker

 6. Mia Herrmann sier:

  hei, min favorittmat må vel bli..sintekjøttboller 🙂 det lærte vi og lage på skolekjøkkenet:)
  så utrolig kjekk bok 🙂 stå på videre :)💖

  Liker

 7. Lise Marie sier:

  Det beste jeg vet er mormors kjøttkaker😍 Dette er det beste jeg får og jeg er sikker på at jeg kunne spist det hver dag😍 Denne boka hadde vært veldig kul å ha fordi min familie kaster rester i søpla og ikke tenker over alt det gode man kan lage ut av det❤️

  Liker

 8. kjerstin sier:

  jeg er nok gammeldags fordi min yndlingsrett er kjøttkaker med kålstuing , gulrotstuing poteter og brun saus 🙂 :)…tror kansje jeg å smiske med min mor i helgen , ingen lager det bedre enn henne 🙂

  mvh
  Kjerstin
  wilak@online.no

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..