Pausbox | februar 2016

Guro og jeg har funnet oss en ny månedlig boks som vi har begynt og abonnere på. Denne gangen har det ikke noe med beautyprodukter å gjøre, men noe annet vi har blitt veldig opptatt av – helse.

Pausbox er en svensk snacks-boks. Hver måned får du en boks med 6-8 produkter (lagom esken) eller 12-16 produkter (generøse eksen) hjem i postkassa, med en blanding av økologiske, vegetarianske, glutenfri og naturlige mellommåltidssnacks.

Vi abonnerer på en boks som vi skal dele, men dette er bare helt genialt. Nå som vi passer på hva vi spiser, og spiser oftere, er dette boksen for oss. Vi vil få varierte mellommåltid, som er sunne og bra for oss, samtidig som vi får prøve mye nytt 🙂

I denne videoen viser vi dere hva vi fikk i februar esken, og vi var veldig spent på hva vi fikk. Dette er første esken vår, og vi visste ikke helt hva vi kunne forvente.

Du kan velge mellom tre forskjellige betalingsalternativer; månedlig, 3 måneder eller 6 måneder. Du vil spare penger pr eske hvis du velger å betale for 3 eller 6 måneder av gangen. Vi betaler månedlig, og da koster esken (lagom) 249 kr (svenske – utgjorde 258 norske kroner denne måneden – vil variere pga kursen). Du finner en fin oversikt over prisene på hjemmesidene dere. De har også en rabattkode du kan bruke så du får første esken billigere 🙂

Vi er kjempe fornøyd med første esken vår, og hvis det fortsetter på denne måten, vil dette fort bli en stor favoritt. Vi spiste popcorners til mellommåltid i dag, og det var noe av det beste jeg har smakt på lenge!

Jeg vil virkelig anbefale å sjekke ut Pausbox hvis man liker å få overraskelser hjem i postkassa, og trenger noen sunne mellommåltid 🙂

~Pia~

2 kommentarer om “Pausbox | februar 2016

  1. Thea sier:

    Jeg vet om en boks som er japansk og heter kawaiibow. Kawaii betyr søtt på japansk så det vil si at alt i boksen er «søtt». Det kan være alt fra små søte lommebøker til godteri. Elsker forresten videoene og bloggen deres. Liker spesielt godt innkjøpsvideoene deres så håper dere kan lage flere av de.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..