Glossybox februar 2016

Da er det tid for en av favoritttingene mine med månedskifte, Glossybox 🙂

Denne måneden er det bare jeg som åpner boksen for Pia sin har ikke kommet ennå, men vi ville få ut videoen for vi vet at en del av dere er nysgjerrige på hva vi fikk i den 🙂

Jeg skal innrømme at jeg var ikke 100% fornøyd denne måneden, ble gankse skuffet over at vi fikk tanntråd som et av produktene (særlig siden dette er andre gangen vi får en pose med sånne i en Glossybox). Resten av produktene var veldig bra, men tanntråden dro den ned litt.

Hva syns du om månedens Glossybox?

~Guro~

En kommentar om “Glossybox februar 2016

  1. mari sier:

    Jeg syns det er veldig mye type såpe produkter jeg har hatt glossybox fra oktober og jeg bestilte den ekstra esken limited edition er det vel den heter oppi den var det en sminkekost full størelse, foundation full str ansiktmaske i tube full str, toner full str den ga jeg til modern,, leppestift full str så den var bra men har jo merket at bare siden jeg begynte med glossybox har det vært 3 ansikt tonere 2 intim såper+ kroppsåpe så jeg trodde det skulle være litt mere type sminke men er jo greit med såpe får ivertfall brukt det opp men helt ok men jeg abonnerer også på noe som heter vevay og der er det også sminke pakke men det er bare 3 ganger i året er det vel http://www.ithnordic.com/no/vevay/bli-kunde hvis dere har lyst til å se hva det er er vel ca 200kr pr pakke så er ikke så dyrt også er det noe som heter happybox men det er 499 pr pakke 4 ganger i året https://skintechnologies.squarespace.com/ jeg har hatt den happyboksen også men går ann å velge en litt mindre boks også innpå den siden men har ikke prøvd den som er mindre bare den store.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..