Guros vektreise: I går var en hard dag

I går var ikke en veldig morsom dag. Dagen startet bra, jeg kjørte Pia på jobb og kom hjem. Her la jeg ut blogginnlegg og ante fred og ingen fare. Så kom den, bølgen med følelser som jeg ikke klarer og styre. Plutselig var humøret helt dritt og jeg følte for å legge meg og sove til det gikk over. Det er ingen ukjent følelse, jeg har sånne dager innimellom, men som regel kjenner jeg det på meg fra morgenen at det kommer. I går overrasket det meg faktisk.
Instinktet mitt, på sånne dager, sier at jeg skal spise bort sorgene. Stappe i meg det jeg finner, alt av mat og godt som kan få bort de følelsene. Før gjorde jeg det også. Før kunne jeg spise alt mulig for å trøste meg selv, men nå går ikke det lenger. Magen stopper seg selv, så uansett hvor  mye jeg vil spise så kan jeg ikke. Noe som kan faktisk gjøre følelsene litt værre. Ikke misforstå, jeg angrer ikke på sleeve operasjonen min, men på sånne dager som jeg hadde i går så irriterer minimagen min meg litt.

Det er vanskelig å forklare akkurat hvordan jeg føler det på sånne dager, men det er som om jeg har hele verden på skuldrene. Som om det er en regnsky som følger etter meg. Jeg er 100 % klar over at det vil gå over, at jeg ikke er meg selv, at dette er egentlig ikke sånn jeg har det. Men det som om jeg ikke klarer og overtale meg selv om at det ikke er sånn jeg føler det, noe som gjør meg mer lei meg. Disse følelsene går mye på hvordan jeg ser meg selv, og på disse dagene ser jeg ikke mye verdi i meg selv. Det er en skremmende ting å dele med dere, men det er sånn det er. Bare sånn at det er sagt så har jeg det mye bedre i dag, disse dagene kommer og går, men de varer ikke lenge om gangen.

Pia og jeg vlogger (video dagbok) hver dag for tiden, og jeg snakket kort om dette i vloggen fra i går. Jeg kunne fint ha latt være å snakke om det, men jeg vil være ærlig med de som ser på videoene våre. På en måte er det helt «naturlig» for meg og snakke om det i vloggen, akkurat som det er «naturlig» for meg å skrive om det her. Det hjelper meg å få det ut, kunne dele det med andre. Det fungerer som en slags terapi for meg. Kanskje noen av dere som leser bloggen eller ser på videoene har sånne dager som meg, kanskje det hjelper og få vite at flere har det sånn. Kanskje det ikke er interessant for dere i det hele tatt, men da får jeg være litt egoistisk å snakke om det for min egen del.
Dette med bloggen og youtube har faktisk hjulpet meg veldig mye. Jeg er blitt flinkere til å snakke om hvordan jeg har det, dele av meg selv med andre. Både Pia og jeg får så mye støtte fra dere alle sammen at jeg blir helt rørt. Så tusen takk ❤

~Guro~

4 kommentarer om “Guros vektreise: I går var en hard dag

  1. Kristina sier:

    Jeg syntes du er utrolig tøff som deler dette, Guro. Opp-og nedturer- det er livet på godt og vondt!
    Har ikke kommentert før, men vil også si at dere begge to er vakre jenter med mye humor og fine videoer 🙂 stå på videre!
    Klem fast leser/seer

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..