Norwaytwins prøver Bailine i Moss

Det som irriterer meg mest med brokket, bortsett fra at det gjør vondt, er det at jeg ikke kan trene. Det hadde vært så deilig og kunne trene styrke og bygge opp litt muskler igjen. Men på grunn av brokket blir det veldig vanskelig. Jeg begynner å bli ganske slapp i fisken, for å si det sånn. Det vil si, jeg begynner å få en del overflødig hud som henger og slenger. Det hadde vært veldig deilig å kunne trene og stramme opp huden litt, men har man brokk så har man brokk.
Derfor ble jeg veldig glad da jeg leste om Bailine MossFacebook. Bailine er en behandligsmetode som består av kosthold, trening og figurforming.

Bailine har mellom 50 og 60 salonger rundt i Norge og de har holdt på i snart 50 år. Opplegget er spesielt for Bailine, da det er kun de som driver med dette. Behandlingen er lik på alle salongene, og du finner oversikten over hvor i Norge du finner salonger på hjemmesidene til Bailine.
Bailine Moss blir drevet av Wenche Brennum. Hun har drevet Bailine Moss i 17 år, og det var veldig tydelig. Bailine gir deg også kostholdsveiledning, og alle kunder får boka Fokus på figuren. I den står alt vi trenger å vite om Bailine, om behandlingene og om kostholdet. Det er også en 5 ukers kostholdsplan i boka, som vi kommer tilbake til senere. Bailine Moss har også et treningsrom som man kan bruke før eller etter behandlingen hvis man har lyst til det.

12325713_10154153642911055_100465630_o

Pia og jeg kontaktet Wenche for en gratis prøvetime (dette kan bestilles på nettsiden til Bailine). Vi fikk komme til salongen samtidig og ble tatt veldig godt i mot. Vi ble veid og målt i trygge omgivelser, og det at man fikk kle av seg i avlukker hjalp oss til å føle oss litt mer komfortable.

Salongen i Moss er veldig hjemmekoselig. Og det er en avslappende og hyggelig atmosfære der. Behandlingene foregår kun iført undertøy, men atmosfæren i salongen gjør det trygt og ikke så skummelt som jeg kanskje hadde forventet meg. Når man skal ta figurformingen så får man hvert sitt private avlukke og kan ligge for seg selv og nyte behandlingen. Man får også høre på en mp3spiller med mye nyttig og interessant informasjon om Bailine, kosthold og trening. Man får også høre på et stykke om hvor viktig det er med vitaminer og mineraler, og at kroppen er i balanse. Disse vitaminene får man kjøpt i salongen, noe som er veldig kjekt. Man får alt på et sted.

Under figurformingen blir det plassert elektroder rundt på de områdene du skal forme. Disse gir strøm til musklene dine, som gjør at de trekker seg sammen. Jeg var veldig spent på hvordan det kom til og kjennes ut. Jeg forventet at det kanskje skulle være litt ubehagelig, men det er det ikke. Jeg syns ikke det er vondt eller ubehagelig, jeg syns det er en deilig følelse og kjenne at musklene jobber. Det er selvfølgelig noen muskler man kjenner bedre enn andre, men det gjør meg ingenting. Programmet varer i 24 minutter og det går veldig fort syns jeg. Man får jo høre på lydsporene med informasjon også, så jeg glemmer og fokusere på musklene etter en liten stund.

Pia og jeg skal nå fortsette med Bailine. Vi har vært så heldige at vi har fått noen behandlinger av Wenche og Bailine Moss. Vi kommer til å legge ut flere videoer om det, med oppdateringer og hvordan vi syns det går.

Tusen takk til Wenche og Bailine Moss for at vi får prøve noe så spennende som Bailine 🙂

~Guro~

3 kommentarer om “Norwaytwins prøver Bailine i Moss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..