Spise middag med mamma

Nå har jeg nettopp gjort meg i stand til å gå ut og spise middag sammen med mamma og Guro. Vi skal teste en av byens nye restauranter, og jeg gleder meg veldig. Blir en perfekt fredagskveld. Guro jobber til kl 20, så vi venter bare nå på at ho skal komme hjem fra jobb, g så skal vi gå ned til restauranten sammen.

Jeg har også vært på jobb i dag. Ble ringt etter i dag tidlig, og det var utrolig deilig å jobbe litt igjen. Det har vært lite jobbing på meg denne måneden, men i april blir det mye bedre, og jeg skal jobbe gangske mye. Jeg skal få litt mer jobbing fremover, og det er jeg kjempe glad for. Jeg trives så godt på jobben, og jeg koser meg med både arbeidet og kollegaene mine 🙂

Det eneste som var dumt med at ejg måtte jobbe i dag var at vi egentlig skulle ha Kine på lunsj, så vi måtte avlyse det. Heldigvis kommer ho i morgen, og det gleder jeg meg til 🙂 Vi har det så gøy sammen, g jeg ser veldig fram til en dag med mye moro.

Mange av dere har kanskje tatt påskeferie i dag, så da passer det med at jeg avslutter dette med et ønske om at dere får en god påske, og koser dere masse, uansett hva dere skal finne på 🙂 Hvis dere får et ledig øyeblikk så stikk innom her. Vi fortsetter å legge ut et nytt blogginnlegg hver dag vi 🙂

God påskeferie 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..