Bloggserie Mars | First impressions: Max Factor Lipfinity Lip Colour | Pia

Da er det søndag igjen, og jeg sitter, som alltid, med en følelse av at ukene bare flyr avgårde. Siden det er søndag er det tid for en ny video i bloggserien vår denne måneden, og som dere kanskje vet er det first impressions. Hittil har vi testet ansiktsmaske-pads og Guro har testet en foundation. Denne uka får dere se at jeg har testet Lipfinity Lip Colour fra Max Factor. Jeg elsker leppeprodukter, og har hatt den liggende i skuffen en stund, men aldri fått rotet meg til å prøve den. Derfor var jo dette en perfekt anledning til å ta den fram og sjekke hva jeg syns.

Konseptet til Lipfinity er at den skal holde i 24 timer, og du får to leppeprodukter i esken. En tube med selve fargen, og så en klar lip balm- lignende ting, som du skal ta på til slutt. Jeg antar at den klare lip balmen skal gjøre at fargen holder lenger. Det er også den som gjør fargen glossy. Hvis du bare tar på fargen, så er resultatet matt.

Gi meg gjerne beskjed om dere har prøvd Lipfinity dere også. Er det noen andre farger jeg bør prøve?

Ha en flott søndag videre, og hvis dere har tatt påskeferie, håper jeg dere får en flott ferie 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..