April bloggserie | Kjente retter gjort sunnere | Pannekaker

Da setter vi i gang med ny bloggserie, og i april skal vi for første gang gjenta en bloggserie. I september 2015 hadde vi en bloggserie som het Kjente retter gjort sunnere – en serie der vi tok for oss 4 forskjellige retter, og byttet ut noen ingredienser for å gjøre de sunnere. Vi syns det var en veldig fin serie, og det var spennende å komme opp med alle oppskriftene, så vi ville lage en ny runde av serien. I september gjorde vi Lasagne, muffins, spagetti og hamburger sunnere. Hva har vi funnet på denne gangen?

I april vl vi igjen legge ut fire oppskrifter som vi har gjort sunnere, og vi begynner med pannekaker. Dette er mer en frokost-pannekake enn en middagspannekake, men du kan selvfølgelig spise den når du vil 🙂

Oppskriften:

2 modne bananer
2 egg
1 ts bakepulver
1 1/2 ts kanel

Det er ikke så mye som skal til for å lage disse pannekakene, og det er en flott frokost. Det er veldig godt å ha litt syltetøy på (vi kjøper lavkalori syltetøy i Sverige). Du kan også ha litt bær ved  siden av hvis du vil det.

Håper dere liker denne serien, og legg gjerne igjen en kommentar hvis dere har en rett dere vil at vi skal prøve og gjøre sunnere 🙂 Vi lager gjerne videoer av denne typen utenom bloggerien også 🙂

Ha en fortsatt fin søndag alle sammen 🙂

~Pia~

3 kommentarer om “April bloggserie | Kjente retter gjort sunnere | Pannekaker

  1. Roger sier:

    Disse må jeg virkelig prøve til frokost en dag. Så enkelt og sunt frokostalternativ 🙂 Smakte de mye banan? Se gjerne bloggen min for sunnere Brownies basert på avocado.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..