Grim og Thea | Gravid – uke for uke

Vi forteller dere ofte om ting vi liker, eller ting vi syns dere bør prøve/se på/smake osv. I dag vil vi gjerne dele en youtubekanal vi syns dere bør sjekke ut.

Dere har hørt oss nevne Grim før – han har en youtubekanal sammen med en kompis som heter Grim og Christoffer snakker film. De er så utrolig morsomme, og har virkelig peiling på hva de snakker om. Hvis du liker å se på film, så er dette virkelig en kanal dere bør abonnere på.

Guro og jeg har fulgt kanalen deres en god stund nå, og Grim følger også kanalen vår. Han er komiker, og som jeg nevnte tidligere, er han veldig morsom. Guro og jeg har veldig lyst til å se et av showene hans en gang. Vi håper vi treffer på dem når vi er i Bergen i september 🙂 Når jeg sier dem, så snakker jeg om han og kjæresten Thea. Thea har også fulgt kanalen vår en stund, og vi har snakket sammen i kommentarer osv. Hun er utrolig kul, og vi er veldig heldig som får bli kjent med så utrolig flotte mennesker gjennom bloggen/youtube.

Grim og Thea skal snart ha barn, og de skal nå være med i en ny kanal som heter Gravid – uke for uke. Guro og jeg gleder oss til å følge med, og bli bedre kjent med dem.
Denne kanalen er jo veldig kjekk for de som skal ha barn selv, kan jo være underholdene å følge andre som også skal ha barn. Eller for oss andre som bare liker og se på herlige mennesker dele av seg selv på denne flotte plattformen vi har blitt så glad i, Youtube. 🙂

Nå skal vi se en episode til av The Ranch, og så er det senga for oss. Ha en god dag i morgen 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..