Guros vektreise: En av mine største fiender

Det skjedde nylig, at jeg innså hvem en av mine største fiender i denne vektreisen er. Det slo meg som lyn fra klar himmel. Og da jeg innså det så var det liksom så åpenlyst, hvorfor hadde jeg ikke tenkt på det før. Hun er jo så god, men hvorfor kunne jeg ikke se hva hun gjorde mot meg.

Jeg har kjent henne i mange år, og jeg har alltid kost meg når hun er i nærheten. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå, for jeg vet ikke om jeg kommer til å klare og kutte hun helt ut av livet mitt. Kanskje jeg kan kutte ned på tiden vår sammen, bare for å se om det har noe og si på hva jeg føler om henne. Jeg er absolutt ikke klar for å ikke ha henne i livet mitt.

Hvorfor skal det alltids finnes et hinder som står i veien for målene våre. Jeg ser jo målet så klart for meg, men så plutselig er hun der, midt i veien. Men jeg skal finne en måte og nå målet på. Jeg skal ikke la henne stoppe meg.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å navngi denne fienden, men så bestemte jeg for at jeg må være modig, det er bare å gjøre det. Kanskje jeg kan advare neste person hun prøver å ødelegge for.
Så til deg kjære fiende sier jeg bare:

Damn you, Kroneis med Jordbær!!!!!

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..