Bailine Moss oppdatering: 3. time

Vi hatt vår tredje time hos Bailine Moss, og jeg må si det at det er en spennende prosess. Det er spennende å ligge der og kjenne musklene jobbe.
Som jeg har skrevet før har jeg brokk og derfor kan jeg ikke trene styrke. Jeg får så vondt at det rett og slett ikke er verdt det. Men Bailine hjelper meg med å bruke magemusklene uten at jeg får vondt etterpå. Kan ha noe med at jeg faktisk klarer og slappe av mens jeg ligger der, og derfor spenner jeg meg ikke noe som igjen er godt for brokket. Hvem vet, det eneste jeg bryr meg om er at det fungerer.

For å bestille gratis prøvetime kn du ringe Bailine Moss på telefon: 69255576 eller gå inn på nettsiden til Bailine Moss.
De har også en facebook side du kan sjekke ut: Bailine Moss

Denne uken har vi også gått på en kostplan fra Bailine, hvit kost, noe som vil si at vi skal kutte ut karbohydrater og mat med mye stivelse. På en dag skulle vi ikke ha i oss mer enn 50-60  gram karbohydrater. Her gjelder det jo også å finne matretter man syns er gode. Er vanskelig å skulle holde seg til noe hvis maten blir kjedelig eller ikke smaker noe særlig.

Pia og jeg fant fort en frokost vi likte veldig godt. Ryvita knekkebrød med eggerøre laget av bare eggeplommen, og så litt tomat, paprika og vårløk.

12948566_10156815111350078_849674344_o

En av de tingene vi skulle kutte ut var eggehviten så derfor lagde jeg eggerøre med bare plommen. Det ble ikke akkurat eggerøre, mer en slags eggekrem. Konsistensen ble veldig kremete, men var veldig godt allikevel, så da spiller det jo ingen rolle hva slag konsistens den har.

12970611_10156815110350078_1792877044_o

En annen god frokost kan også være havregrøt. Jeg syns havregrøt er veldig kjedelig alene, men du kan jo for eksempel ha på litt blåbær, rosiner eller nøtter for å gjøre det litt mer spennende.

Til middag har vi hatt litt forskjellig. I går spiste vi wrap med svinekjøtt, avokado, gulrot, paprika og tacosaus i, men i steden for å bruke tortilla wraps brukte vi bladene fra isbergsalat som wraps. Veldig godt og enkelt. Kommer video på hvordan vi lagde det på søndag 😉

En annen middag vi kom opp med var scampi med stekt sopp og rosenkål. Jeg lagde en dressing til scampien med sweet chili saus og mangoeddik. Den ble veldig god og gikk fint sammen med resten av måltidet også.

12970657_10156815127020078_1065162145_o

Jeg skal være ærlig og si at vi har ikke holdt oss til kostplanen alle dagene. Vi hadde et par dager som vi var borte til middag. På søndag feiret vi bursdagen til pappa og da spiste vi pizza. Men det er jo sånn det er når man legger om livsstilen sin. Man kommer til å ha dager hvor man ikke holder seg til planen, dager hvor man spiser noe man vet ikke er så sunt. Men man skal jo leve ved siden av dette, kunne kose seg når det er spesielle anledninger.

I morgen skal vi tilbake til Bailine Moss og ha ny time i figurforming. 🙂

Norwaytwins prøver Bailine Moss
Bailine Moss oppdatering: 2. time

~Guro~

En kommentar om “Bailine Moss oppdatering: 3. time

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..