Matchallenge #2 | Gele i appelsiner

Da har tatt for oss nok en matchallenge. Vi har ikke fått filmet så mange av disse videoene ennå, men jeg må si at de fort har blitt noen av favorittvideoene mine. Det er utrolig morsomt å utfordre seg selv på denne måten, og vi får så mange fine bilder av dere 🙂 Det er en del desserter, så hvis noen har noen matretter å sende oss, er det bare å sette igang 🙂

Matchallenge går ut på at vi blir tilsendt bilder av noe vi må lage, uten å vite noe mer enn det vi ser på bildet. Denne gangen har vi fått bildet av Sara på Snapchat. Hun sendte oss flere bilder, men jeg syns disse var så spennende, så vi valgte dem. Kanskje vi etterhvert går tilbake og lager mer av det hun sendte oss.

Denne gangen er det også jeg som lager det, for jeg syns dette var så stilig. Pluss at det var ganske enkelt, og sånt liker jeg 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar der dere forteller oss hva dere syns 🙂

Husk også og fortsett å sende oss bilder som vi kan lage. Vi fortsetter med disse videoene så lenge som mulig, men vi er avhengig av å få bilder fra dere 🙂 Hvis dere ikke fikk med dere første videoen, finner dere den her.

Ha en fortsatt fin dag 🙂

~Pia~

4 kommentarer om “Matchallenge #2 | Gele i appelsiner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..