Ble jobbing på meg i dag

Jeg hadde egentlig fri i dag, men ble ringt etter på jobben, så jeg fikk jobbet sammen med Monica, og det er alltid koselig. Vi hadde faktisk en del å gjøre – var visst mange som skulle ha nye lamper i helga 🙂
Som dere vet er Guro i Oslo på fest i dag, og mamma skulle bort i kveld, så jeg hørte med Robin om han var på jobb. Jeg hadde flaks, for han skulle også jobbe til kl 18 i dag, og siden han jobber 200 meter fra jobben min, så spurte jeg pent om han kunne kjøre meg hjem, og det kunne han. Hvor kjekt er det ikke med snille venner? Så snilt av han 🙂

Jeg har ingen planer i kveld, og det er egentlig veldig deilig. Jeg har tilbragt timene etter at jeg kom hjem fra jobb på å slappe av og se et par episoder av Bitten, og nå må jeg få laget meg noe mat. Var så sliten da jeg kom hjem at jeg ikke orka å lage meg mat med en gang, men nå merker jeg at jeg er ganske sulten, så får komme meg opp av sofaen og lage meg noe å spise.

Videoen vi la ut på youtube i dag var hvordan vi lager knekkebrød. De er utrolig gode, og det er faktisk ikke så vanskelig. Jeg har alltid sett for meg at det er så komplisert å lage knekkebrød, men det er ikke det. Det som tar lengst tid er stekingen.

Ha en fortsatt fin helg 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..