Våknet til gode nyheter

I dag har vært en bra dag. Hittil har det ikke skjedd så mye, skal på personalmøte senere i dag, men jeg våknet til veldig gode nyheter i dag. Sjefen ringte meg og fortalte at jeg fikk jobben jeg har søkt på 🙂 Jeg skal ikke bytte jobb, men det ble en 40% stilling ledig på jobben, og jeg fikk den 🙂 Jeg er så utrolig glad nå. Som dere vet, stortrives jeg på jobben min, og nå får jeg i tillegg jobbet mer. Jeg har vært heldig og fått jobbet mye siden jeg begynte der i november, men det var bare en ringehjelp stilling. Nå har jeg 40% fast stilling fram til midten av oktober, og jeg gleder meg. Jeg trives så utrolig godt med jobben, kollegaer og alt som har med LampeMagasinet å gjøre.

Guro har vært så snill og bakt til møtet mitt i dag, så jeg skal ha med meg cupcakes etterpå 🙂 Herlig med jobb og verdens beste søster. Som jeg sa, det har vært en veldig bra dag hittil 🙂

Håper dere har en like fin dag som meg 🙂

~Pia~

Reklamer

3 kommentarer om “Våknet til gode nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..