Guros Vektreise | Gastric Sleeve: 1 år oppdatering

Jeg kan ikke skjønne hvordan det har gått ett år allerede siden operasjonen min. Det har gått utrolig fort, og jeg som hadde forventet at dette året skulle gå skikkelig sakte. Men her er vi, ett år etter.
Jeg er veldig fornøyd, og kan ikke klage på noe som helst. Har hatt veldig lite vondt, hvis man ser bort i fra nyresteinen som jorde noe så jæ… vondt. Så jeg har vært veldig heldig må jeg si. Det har jo gjort dette veldig moro, men samtidig mye jobb. Det har vært mange nye rutiner og vaner og bli vant til, men selv om det har tatt litt tid så føler jeg at jeg har kontroll og det er viktig.

13052666_10156870857605078_610765715_o
(Dette bildet tok mamma rett før jeg ble hentet til operasjonssalen)

Da jeg begynte på forkuren før operasjonen veide jeg 119,5 kg og i dag veier jeg 77.5 kg. Jeg tenkte også at jeg kunne skrive inn målene mine.

Arm: Før: 31 Nå: 29
Lår: Før: 64 Nå: 55
Bryst: Før: 126,5 Nå: 103
Mage: Før: 136 Nå: 110

Jeg har gått fra en 2-3xl til en M (noen ganger S) Fra 50/52 til 42/44. Jeg sitter og smiler bare jeg tenker på det 🙂

13035514_10156868326990078_778619769_o

13052530_10156868327345078_772594179_o

13072190_10156868327645078_489140907_o

Jeg kommer til og fortsette og lage disse oppdateringsvideoene. Syns det er kjempe spennende å få dele reisen min med dere.

Hvis dere har noen spørsmål så er det bare og spørre. Jeg svarer så godt jeg kan på alle 🙂

~Guro~

 

 

3 kommentarer om “Guros Vektreise | Gastric Sleeve: 1 år oppdatering

 1. P sier:

  Hei =) Jeg lurer på noen ting.

  – Har du angret på operasjonen noen gang? I så fall hvorfor?
  – Har du holdt deg jevnt nede i vekt?
  – Har du hatt noen flere komplikasjoner etter dette innlegget ble skrevet?
  – Har du utvidet magesekken siden operasjonen, eller er den i samme størrelse enda?
  – Hvor mye kan du spise til hvert måltid?
  – Betalte du operasjonen selv?

  Blir takknemlig for svar 🙂
  – P

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Hei.
   Jeg kan helt ærlig si at jeg har aldri angret på operasjonen, den har hjulpet meg med å forandre livet mitt til det bedre 🙂
   Jeg har holdt meg ganske jevnt nede i vekt. Jeg har gått opp litt siden februar pga en annen operasjon som hindret meg ganske lenge i å være i aktiv bevegelse, men jeg skal ned igjen så det skal gå bra.
   Jeg har ikke hatt flere komplikasjoner fra sleeve operasjonen, de plagene jeg har slitt med er etter andre operasjoner.
   Magesekken er litt utvidet, men det er helt normalt. Særlig nå som det er gått mer enn to år, da har magen utvidet seg litt. Man orker mer etterhvert som tiden går enn når man er nyoperert, men som jeg sa så er dette veldig normalt.
   Det varierer hvor mye jeg orker til hvert måltid ut i fra hvilken mat jeg spiser. Spiser jeg «tung» mat orker jeg ikke så mye som når jeg spier «lett» mat. Men orker ikke like mye som før, og blir fortsatt fort mett.
   Jeg fikk operasjonen dekket ettersom jeg ble operert gjennom det offentlige, men det tok lengre tid enn hvis man betaler selv. Jeg er veldig glad jeg tok det gjennom det offentlige pga alle kurs og all informasjon jeg fikk før operasjonen.

   Håper dette svarte på det du lurte på.

   Mvh Guro

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..