Storytime #1: Mobbehistorien vår

En uke har gått siden vi la ut den første videoen i Norske youtubere mot mobbing, og vi har fått så mange positive tilbakemeldinger, og det setter vi utrolig stor pris på.
Andre del av kampanjen var at vi alle skulle legge ut en video der vi snakker om våre egne erfaringer med mobbing. Dette er ikke et fremmed tema på bloggen/youtube for oss, Guro har skrevet et langt innlegg om det før, og vi har også hatt en Q&A med mobbing som tema, men denne gangen har vi satt oss ned og snakket litt mer detaljert om det.

Det er ikke noe som er lett å prate om, men det er kjempe viktig at det blir pratet om. Vi håper at denne kampanjen kan være med på og rette mer oppmerksomhet på temaet, og hva som må gjøres for å hjelpe. Trykk her for å gå til youtubekanalen vår og se videoen. I infoboksen under videoen vil dere finne linker til alle de andre som er med på kampanjen, og da vil dere kunne se videoene deres også. Vi har alle forskjellige ting å si om temaet, og del gjerne videoene videre. Sammen kan vi kanskje hjelpe andre.

Storytime er en ny type video som vi vil legge ut innimellom, som vil bestå av en historie fra barndommen, et morsomt minne osv. Vi starter denne serien med et ganske alvorlig tema, men alle storytime-videoene vil ikke bli like alvorlige.

Vi håper dere har hatt en flott dag, og at dere har det bra.

Vær snille mot hverandre 🙂

~Guro og Pia~

En kommentar om “Storytime #1: Mobbehistorien vår

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..