Charlottenbergs Shoppingcenter | Happy Day event | Intervju med Norwaytwins

Vi har snakket om denne dagen i flere uker, og jeg er egentlig litt lei meg for at det er over, for det var en av de beste dagene på lenge. Som dere vet var vi invitert til å delta på Happy day eventet på Charlottenbergs shoppingcenter, og lørdag var den store dagen. Guro og jeg skulle først ut, og skulle på scenen kl 11. Vi fikk med oss mamma og Kine som back-up og støtte, så vi kjørte fra Moss kl 08.00 lørdag morgen. Jeg var som alltid veldig nervøs, men jeg gledet meg også.

Jeg ble bare mer og mer nervøs jo nærmere Charlottenberg vi kom, men heldigvis hadde jeg Guro, mamma og Kine sammen med meg, og det hjalp. Da vi kom fram, og jeg så scenen, tok nervene over et lite øyeblikk, men Guro roet meg. Det hjalp også masse at de som skulle intervjue oss kom bort og presenterte seg. Vi skulle være på scenen sammen med Tom Johnny fra Kemos Entertainment, og han var så hyggelig at det også roet meg litt. Det var veldig fint å få snakke litt med han før vi gikk på, for da var jeg litt mer forberedt følte jeg.

Kine var så snill og filmet alle 25 minuttene vi var på scenen, sånn at vi kunne vise det til dere 🙂 Det gikk ut over både armer og rygg, men det ble kjempe bra. Ho gjorde en veldig bra jobb, og vi er kjempe fornøyde. Tusen takk for hjelpen, Kine 🙂

Mamma var så snill og var fotografen vår, så hvis dere går til Facebooksiden vår, har vi lagt bildene i et album. Vi må også takke Håkon, en av seerne våre, som tok turen til Charlottenbergs shoppingcenter for å støtte oss. Det satte vi utrolig stor pris på.

Det er vanskelig å oppsummere dagen, for selv om det har gått et par dager nå, så er det fortsatt vanskelig å samle tankene om det vi fikk være med på. Vi skal filme en video der vi snakker om det, men vi skal gi det noen dager til 🙂

Tusen takk til Charlottenbergs shoppingcenter som inviterte oss, takk til Kemos Entertainment for gode spørsmål og fin støtte på scenen, takk igjen til Håkon som tok turen for å treffe oss, og en stor takk til mamma og Kine – to av våre største støttespillere ❤

Ha en fortsatt fin kveld 🙂

~Pia~

En kommentar om “Charlottenbergs Shoppingcenter | Happy Day event | Intervju med Norwaytwins

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..