Finnes det regler for dating?

I det siste har det skjedd veldig mye spennende ting. En av de tingene er at jeg har truffet en veldig hyggelig mann som jeg har vært på noen dater med. Trodde vel egentlig ikke det var noe jeg noen gang kom til og skrive eller si, men sånn er det nå.
Vi ble spleiset av felles kjente, så vi var på blind date. Noe som er nervepirrende i seg selv, men alt gikk kjempe bra. Men det var mens jeg var på denne daten at jeg kom på noe, jeg kan ingen av dating-reglene. Jeg vet ikke en gang om det er noe som heter dating-regler. Hjelpes…
(En ting som må nevnes er at det jeg skal skrive om nå har ingen ting med daten min eller datene våre og gjøre. Det er bare noen tanker jeg har gjort meg i det siste. )

Man skal selvfølgelig oppføre seg pent, være hyggelig og blid, men det er mer vanlig folkeskikk enn dating-regler.
Hva er vanlig datingskikk? Jeg skal innrømme at jeg googlet det. Hehe, må jo le litt av meg selv, men må man google så må man google. Dette er veldig nytt for meg. Hjalp google? Er ikke så sikker, om noe gjorde det meg mer forvirret. Nå er det kanskje litt dumt og slå opp dette etter at vi har vært på tre dater, for det virker som om de fleste reglene gjelder for de tre første datene. Ups…

En side skrev mye om KKK-regelen (et veldig dårlig navn, bare sånn at det er sagt). Det betyr visst: Date 1 – Klem, Date 2 – Kyss og Date 3 – Knull. Vet ikke hvem som har kommet opp med den regelen, men den er ganske PUL syns nå jeg. Pressende –  Upassende – Latterlig. (Kom opp med denne helt selv, men ble kanskje ikke noe bedre navn) Hvem er det som sier at man MÅ kysse på andre daten eller ha sex på tredje. Hva har skjedd med å bli godt kjent og lære hverandre å kjenne? Er dette noe vi har lyst til og legge på folk. Hva om man ikke føler seg klar til kyss eller sex, skal man da føle at man bryter reglene. Eller hva med den andre parten? Får de retten til og føle seg snytt eller urettferdig behandlet hvis ikke man er klar for å kle seg naken etter date nummer 3. Det blir litt dumt syns jeg, hvorfor skal man ha det så travelt?
Mange vil kanskje skylde på at man vil sjekke at den fysiske kjemien er der også, før man vil satse, men unnskyld meg. Det er rent pølsevev (unnskyld uttrykket), for meg er det å ha sex med noen en veldig stor ting. Noe som vil si at jeg hopper ikke i høyet med hvem som helt. Tillitt og trygghet er to ting som er viktig for meg, jeg kommer ikke dit på tre dater. For meg er det ikke noe fasitsvar på når man skal kysse eller ha sex. Dette er noe begge parter må kjenne seg klare for og ville, man skal ikke gjøre det fordi noen teite dating-regler sier det. Er det bare meg som er rar her eller høres dette fornuftig ut for flere?

En annen side hadde masse regler om den første daten. Ikke snakk for mye. Svar på det du blir spurt om, men ikke la svaret være for langt. Ikke la daten vare for lenge, la daten din fortsatt være nysgjerrig på deg. Jeg mener, jeg har brutt alle disse bare så det er sagt. Jeg liker å prate, og hvis jeg er litt nervøs blir jeg ekstra ille. Jeg er litt mer sånn: «Se opp, her kommer HELE livshistorien min!» Men det er tydelig en veldig fy!fy!. Så da vet jeg det.

Alle disse reglene gjør meg veldig forvirret kjenner jeg, så derfor har jeg tenkt til og lage mine egne og jeg vil gjerne dele de med dere.

Guros Dating-regler:

  1. Vær deg selv
  2. Ha det gøy
  3. Ikke gjør noe du ikke er komfortabel med
  4. Er det noe som ikke stemmer, si i fra. Man skal ikke sløse bort tiden sin eller den andre sin med noen man vet det ikke kommer til å bli noe med.
  5. Prat så mye du vil 🙂

Vet du om noen dating-regler jeg bør vite om (om mest sannsynlig ignorere) legg de igjen i kommentarene 🙂

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..