Noen som sa trøtt?

I dag var planen klar. Spise en god frokost – check. Redigere en video – check. Kjøre Pia på jobb – check. Filme april favoritt videoen min – ups… Der kunne jeg visst ikke krysse av flere ting på lista mi. Jeg kom hjem fra å ha kjørt Pia, satte meg på sofaen og der ble jeg gitt. Jeg sovnet og våknet ikke før farmor ringte noen timer senere. Ikke fikk jeg filmet, ikke fikk jeg spist, fikk ikke gjort noe som helst. Sånn kan det gå. Jeg har vært ganske trøtt de siste dagene. Selv om jeg sov elleve timer fra mandag til tirsdag har jeg liksom ikke hatt energi de siste dagene. Gjesper hele dagen og har på følelsen at jeg kan legge meg ned og sovne når som helst. Tror kanskje det er på tide med påfyll med B12 igjen, kanskje det er grunnen. Ikke vet jeg…

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..