Lamper, lamper og flere lamper

Jeg har jobbet mye denne uka, og mer jobbing skal det bli. Dere vet jo hvor glad jeg er i jobben min på Lampemagasinet, så det gjør meg ingenting. Jeg storkoser meg på jobb jeg, og de siste dagene har jeg jobbet sammen med Monica, og da blir det ekstra gøy 🙂

Jeg skulle så veldig ønske at vi hadde plass til flere lamper her hjemme, for det er så mange på jobben jeg har lyst på. Med hjelp fra Guro har jeg innsett at vi har bare ikke plass til flere, men det er et par taklamper vi må bytte ut, så jeg kan kjøpe noen nye etterhvert. Jeg har også sett meg ut noen vegglamper.

IMG_7647

Når jeg endelig får bestemt meg for hvor jeg vil ha senga mi på rommet, vil jeg kjøpe meg en vegglampe som jeg kan bruke til leselys hvis jeg vil lese på senga. Det står mellom de fire lampene over her.

Klarer egentlig ikke å bestemme meg. Det er noen andre vegglamper også som jeg har vurdert, og selv om de kanskje ikke er tiltenkt soverom, så kan man jo bruke de hvor man vil 🙂

Hvilken lampe liker dere best?

~Pia~

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..