Mat på lørdag | Pias kyllingpai

Det er lørdag, og det betyr at vi har laget mat igjen. Denne gangen er det faktisk jeg som har stått for matlagingen, og det er etterspurt. Vi har fått flere spørsmål om hvorfor jeg aldri er den som lager mat, og det er et par grunner til det.

Den største grunnen er at jeg liker å ha kontroll – med det mener jeg at jeg liker egentlig best å filme matlagingsvideoene, for da får jeg gjort det sånn som jeg er vant til. Det høres ganske dumt ut når jeg skriver det, men det er sånn hodet mitt fungerer 🙂 Den andre grunnen er at Guro elsker å lage mat, så hvorfor skal ikke ho få lov til å lage den? 🙂 Jeg liker å lage mat jeg også, men ike så mye som Guro, og nå som ho har vært så mye på kameraet og lagd maten, har ho jo blitt proff på det 🙂 Jeg lover at jeg skal bli flinkere til å dukke opp en gang i blandt jeg også, og vi begynner i dag 🙂

Oppskriften:

2 1/2 ss mel
1 ss olje
1 ts smør
1 1/2 ss kyllingfond
Pepper
Chilikrydder
2 kyllingfileter
1 pk bacon
2 fedd hvitløk
3 1/2 dl kokt vann (varmt)
5 store sopp
Butterdeig

Dette er en oppskrift jeg lagde for første gang for mange år siden, og vi har spist den mange ganger siden det 🙂 Jeg så den i en episode av programmet til Nigella Lawson (engelsk tvkokk), og så forandret jeg litt på den så den passet oss litt bedre. Det smaker utrolig godt, og dette er en av favorittene mine å lage når jeg skal lage middag.

Hvis dere tester denne oppskriften, send oss gjerne et bilde 🙂 Ha en fortsatt fin lørdag 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..