Meetup i Sarpsborg

Guro og jeg syns det er litt rart å kalle det meetup, men det er jo på en måte det det var, så la oss kalle det meetup 🙂 Vi ble spurt under en direktesending om vi kunne komme til Sarpsborg, og siden Sarpsborg er rett rundt hjørnet, svarte vi selvfølgelig ja 🙂 Egentlig var det meningen at vi skulle dit forrige onsdag, men så måtte jeg jobbe. Derfor forandret vi planene, og dro i dag i steden.

13161367_10154291940146055_338368744_o

Jeg jobbet til kl 16, så Guro hentet meg ved Rema 1000, og så satte vi nesa mot Sarpsborg. Jeg skal innrømme at jeg var ganske nervøs, men gledet meg mest.
Det sto to stykker og ventet på oss ved Meny på Storbyen kjøpesenter, Sander og Claudia. Det var så utrolig koselig å møte dem, og så fikk vi gave (se hva vi fikk i vloggen vi legger ut i morgen). Det var en veldig hyggelig overraskelse 🙂 Vi sto og pratet lenge, og så gikk vi litt rundt på TGR og tittet.

13161195_10154291939596055_1408946948_o

Vi fikk også møte Scott, men glemte helt å ta bilde sammen med han. Heldigvis dukker han opp i vloggen sammen med Sander og Claudia, så dere får se han der. Tre veldig hyggelige ungdommer 🙂 Vi gikk og spiste frozen yoghurt sammen, og koste oss veldig 🙂

Det var nesten litt synd og måtte dra derfra, men heldigvis er ikke Sarpsborg så lang unna, så vi tar gjerne turen en annen gang også 🙂

Tusen takk for en veldig hyggelig dag, Sander, Claudia og Scott 🙂 Tusen takk for at dere kom og hilste på oss 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..