Kosedag hos mamma

I dag har vært en fin dag. Var på jobb, så fylte jeg litt disel, var innom Pia på jobben og så dro jeg hjem. Kl 15 dro jeg en tur til Bestefar og hentet dekkene mine. Så dro mamma og jeg og skiftet dekk. Veldig deilig å få gjort det, nå er det offisielt vår/sommer 🙂 

Kl 17 så hentet jeg Pia på jobb, så var det bare en kort tur hjemmom for å hente mat og så dro vi til mamma. Vi lagde favoritten til mamma i dag, tunfiskwrap og hjemmelaget guacamole. Hadde vi sagt at dette skulle være alle middagene fremover tror jeg ho hadde blitt veldig fornøyd. Vi har også sett på den nyeste Star Wars filmen i dag. Den er jo så utrolig bra. Nå sitter vi og ser litt på tv før vi skal hjem. 

Ha en god natt 🙂

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..