Kjøretur

I dag da jeg hentet Pia på jobb ble det en liten kjøretur på oss. Vi hadde kommet nesten helt hjem da vi bestemte oss for å kjøre litt i steden. Ingen av oss ville hjem ennå, vi trengte å lufte oss litt. Så da ble det kjøretur i beste Pia og Guro – stil. Vi satte på god musikk, kjørte til Halden og tilbake igjen mens vi sang med til alle sangene.
Vet ikke helt hvorfor vi kjørte til Halden, men men. Er jo ikke som om vi gjorde noe spesielt der, vi bare snudde i rundkjøringen og så var det strake veien tilbake til Moss igjen.

Nå skal vi ta kvelden. Pia skal tildlig på jobb i morgen og jeg skal kjøre henne. Så skal jeg ordne litt her hjemme og kanskje redigere litt eller noe. Så i morgen kveld skal jeg på middag hos «D». Og det skal jeg jo innrømme at jeg gleder meg masse til 🙂

God natt alle sammen

~Guro~

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..