Verdens Ende

På torsdag var Robin og jeg en tur i Tønsberg og besøkte René og Nelli. Vi dro en tur til Verdens Ende. Jeg hadde aldri vært der før og ble kjempe imponert. Det var så utrolig flott der så jeg tok masse bilder så jeg kunne vise dere 🙂

IMG_4037

IMG_4038

Noe av det første du møter er dette gamle steinhuset. Man kunne gå inn i det og titte, ikke det at det var noe særlig der inne annet enn stein, men moro alikevel. Vi stod i hvert vårt hjørne og prøvde å komme unna vinden. For man kan trygt si det blåste der ja.

IMG_4040

IMG_4041

IMG_4044

 

IMG_4047

Så var det ut på tur. Det er mange steder man kan gå helt ut på tuppen av alle steinene. Vi kom oss ganske lang ut. Det var så vakkert der, men fordi det blåste var det litt vanskelig å nyte utsikten hele tiden. Jeg skalv og hakket tenner. Heldigvis kom René meg til unnsetning og jeg fikk låne skjerfet hans.

IMG_4060

Da vi snudde fant vi en grop hvor sola stod på og det egentlig var ganske deilig. Så da ble vi der litt 🙂

IMG_4052

Så gikk vi tilbake og fant oss et koselig sted hvor vi kunne grille pølser. Så da fikk vi litt mat i kroppen også.

Resten av dagen var vi hos René og Nelli og spilte kort og pratet masse. Vi gikk også ut og spiste middag på brygga i Tønsberg.
Robin og jeg skulle egentlig ta siste båten hjem, men den rakk vi ikke. Vi klarte å kjøre feil, så vi bommet på Horten. Så da var det bare for oss og kjøre tunnelen hjem. Så da fikk vi oss en langtur sånn midt på natta 🙂 Jeg var hjemme klokken 01.45 og da var det rett i seng å sove godt etter en lang dag med mye frisk luft og gode venner 🙂

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..