Langåpent på Mosseporten

Mosseporten hadde oppe til kl 23 i dag, og da må vi jo ta turen innom 🙂 Det var egentlig ikke planlagt, men da Guro hentet meg på jobb, bestemte vi oss for å dra opp en tur. Ikke veldig overraskende, var det mye folk, men det var en del bra tilbud, og mye å se på 🙂

Vi hadde ikke vært der lenge da vi traff på Christine, Kenneth og Espen, som også var på shopping. Vi slo oss sammen med dem, og ble gående på Mosseporten i over en time. Guro og jeg dro opp for å finne dåpsgave til Sverre, men den hadde vi kjøpt da vi traff på de andre, så da ble det litt titting på klær til oss. Vi kjøpte ikke noe, men Espen og jeg fant noen klær til Guro som ho prøvde på Lindex. Det var her kveldens høydepunkt skjedde 🙂 Jeg fant meg en blå kjole som jeg ville prøve, men de hadde den også i stripete, så jeg tok med den til Guro. Jeg prøde kjolen min først, og mens jeg prøvde, gikk Christine for å prøve noen klær også. Da Guro kom ut for å vise meg kjolen, kom Christine ut samtidig, og de prøvde like kjoler 🙂 Det ga oss en god latter, og de var jo så fine 🙂 Tvillinger 🙂

13224137_10154312280091055_1888444405_o

Ingen av dem kjøpte seg kjolen, men tror Christine kommer til å dra tilbake på lørdag å kjøpe den. Virka som ho likte den veldig godt, og hun kledde den veldig godt. Jeg har en vakker søster, og en vakker bestevenninne 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..