En lang uke…

Har du noen gang gledet deg så mye til en ting at dagene, timene og minuttene ikke kan gå fort nok? Dette er mitt problem denne uka.

Jeg har ikke snakket så mye om det her på bloggen, men jeg har truffet en kjempe hyggelig mann som jeg ‘dater’. Vi har det veldig fint sammen og jeg koser meg veldig sammen med han. Han er utolig hyggelig, snill, omtenksom og morsom. Han er observant og hører etter når jeg prater. Vi ler mye sammen og har det bare så flott. Det er en stund siden jeg har følt meg så trygg og avslappet som når jeg er sammen med han.
Og for første gang på en lang stund er jeg fniste og gliser hele dagen 🙂

Nå er han på hyttetur og vi skal ikke treffes før neste fredag, altså en uke til. Jeg gleder meg veldig, så denne uka blir lang tror jeg 🙂 Men de som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

~Guro~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..