Migrene

I går var en sånn dag igjen, migrenen banket på, og ble en stund. Jeg begynte å merke det allerede da jeg kom på jobb kl 10, men den slo ikke helt ut før en time senere. Jeg har smertestillende jeg kan ta, og det gjorde jeg, så det hjalp litt. Som vanlig når den slår ut på det verste, ga det seg ikke helt, men det gikk såpass bra at jeg kom meg gjennom arbeidsdagen (jeg fikk gå en time før). Gikk rett og la meg da vi kom hjem, og endte opp med å sove i to timer. Det beste for meg når jeg har migrene er bare å legge meg – er ikke hver gang jeg sovner, men da får jeg hvertfall slappet av.

Det er årstiden for migrene for meg – sommeren kan være tøff for hodet mitt, men nå er jeg nesten litt vant til det. Jeg må bare huske og alltid ha på meg solbriller når jeg er ute, og hvis jeg skal sitte ute (prøver alltid å sitte i skyggen), så bør jeg ha noe på hodet. Migrenen er mye bedre nå enn da jeg først fikk det, og jeg har det heller ikke så ofte lenger. Som regel er det oftere om sommeren, nettopp pga sola og varmen. Dette er en av grunnene til at jeg ikke liker når det blir varmt, og kan derfor virke litt klagete i vloggene 🙂
Jeg skal prøve å ha litt oversikt over hvor ofte jeg får migrene i sommer, og som dere kanskje har fått med dere, er en av hobbyene våre planlegging. Jeg spurte på en facebookgruppe for planleggere, om noen visste om en butikk som solgte migreneklistremerker, og før jeg visste ordet av det, hadde Linda fra Plannerlover.com designet noen 🙂 Vi har vært så heldige å møte Linda et par ganger, og ho er en av de herligste damene jeg noen gang har møtt. Så utrolig snill og hyggelig. Vi gleder oss til vi treffer ho neste gang. Vi har en shopping-date i begynnelsen av juni 🙂

Jeg kjøpte noen migrene-klistremerker av ho i dag, og de skal jeg bruke til å markere dagene jeg får vondt. På den måten kan jeg se tilbake på sommermånedene og se hvor ofte/sjelden jeg har hatt migrene. Da vet jeg om det er noe jeg kan gjøre annerledes for å forhindre det neste sommer. Jeg har et system 🙂
Migrenen har blitt en del av hverdagen min, og selv om jeg ikke har det så ofte lenger, må jeg fortsatt passe på. Det siste jeg vil er å ende opp tilbake der jeg startet.

Hvis du har noen gode migrenetips så legg gjerne igjen en kommentar 🙂

~Pia~

2 kommentarer om “Migrene

  1. Linda sier:

    Må visst innom bloggen oftere, skjønner jeg 😉 Her sto det jo plutselig om meg, jo 😀 haha… kos! Jeg har ingen migrenetips hvertfall…men om du kommer over noen tips, så lag gjerne en video om migrene.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..