to dager fri

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og vi skal nå begynne og forberede middagen til i kveld. Mamma skal møte D i dag, og vi skal alle spise middag sammen her hos oss. Guro har vært veldig flink og vasket her mens jeg var på jobb. Har blitt så fint her så 🙂

Jeg har nå fri de to neste dagene, og etter noen uker med lite fri, gleder jeg meg som en liten unge. Ikke misforstå meg, jeg ELSKER jobben min, og har absolutt ikke noe i mot å jobbe mye, men når fridagene først er her, merker jeg hvor deilig det skal bli.
Fridager betyr jo ikke at jeg har helt fri. Guro og jeg har en del vi skal få gjort, og i morgen blir en lang filmedag til youtube. Vi skal prøve å få filmet så mange videoer som mulig, sånn at vi har de klare til en ukes tid fremover. Vi har ligget litt bak skjemaet i det siste. Før hadde vi videoer klare 1-2 uker i forveien, men de siste månedene har det blitt veldig mye av at vi filmer dagen før den skal ut osv… Siden vi begge jobber ved siden av dette, så er det mye lettere for oss å ha ting klart litt på forhånd. Skjerpings, skjerpings!

En annen ting, i går slapp de første teaser traileren til Beauty and the beast, og jeg er så spent på denne filmen! Jeg skrev litt om den for en stund siden, og etter den lille smakebiten vi fikk i går, er jeg veldig spent på selve traileren. Gleder meg til å se litt mer fra filmen enn bare settet. Filmen har jo ikke premiere før 17.mars 2017, så jeg må fortsatt vente lenge før jeg får sett den. Noe som ikke er så lenge til, er premieren på Finding Dory (17.juni), så jeg får glede meg til det først 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..