Pausbox | mai

Klokka er 08.15, og jeg har fri i dag! Hva er det som skjer med at jeg våkner så utrolig tidlig? Det samme skjedde i går – jeg hadde fri, men våknet 08.30. Jeg som hadde sett fram til å ha et par dager fri for å sove lenge, men men. Det er jo egetlig bare positivt at jeg våkner så tidlig. Jeg får mye ut av dagen, og legger meg tidligere enn jeg pleier, og det er en kjekk rutine å ha de dagene jeg faktisk skal på jobb 🙂

Sovemønsteret mitt er ikke hva dette blogginnlegget skal handle om, jeg måtte bare «klage» litt. Temaet i dag er pausbox.se, for vi har fått mai-boksen vår.
Helt siden Guro og jeg begynte å spise sunnere, er mellommåltidene der vi sliter mest når det kommer til å være oppfinnsomme. Det blir alltid frukt, som regel banan, and we’re good to go. Vi har funnet opp en oppskrift på, det vi så orginalt kaller mellommåltidsmuffins, og det har vi laget innimellom. Etter at vi fikk vår første Pausbox, har vi fått mye mer, og bedre, variasjon på mellommåltidene våre. Nå har vi egen snacks-krukke på kjøkkenet, og på vei ut døra er det bare å gå innom der og hente noe for å ha i veska den dagen.

I Pausbox får vi en god variasjon av snacks – alt fra forskjellige barer til litt søtere snacks som passer bedre på lørdagskvelden. Vi har en spilleliste på youtubekanalen vår med alle boksene vi har fått hittil. Hvis du har lyst til å teste ut Pausbox du også, men vil vite litt mer om hva slags produkter du får, kan du jo sjekke ut flere av unboxingvideoene våre 🙂

Nå har Guro stått opp også, så i dag får vi en fin og tidlig start på dagen 🙂 Guro har en ganske hektisk dag i dag, så det er nok veldig greit at vi starter kl 08.30 🙂 Håper dere får en flott dag, og kos dere i det som virker som ganske greit vær. Ser hvertfall ut som det er varmt ute 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..