Gode venner

Hva skulle jeg gjort uten dem? Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har lappen, og jeg liker ikke å ta bussen pga angsten, så derfor er jeg ganske avhengig av å sitte på med folk. Som regel er det Guro som kjører og henter meg på jobb, vi jobber jo ikke så langt fra hverandre. Innimellom jobber jo Guro annerledes enn meg, og da har mamma eller bestefar kjørt meg. Nå har det seg sånn at jeg er så heldig at to av bestevennene mine også jobber rett ved jobben min. Kenneth og Robin er så snille og lar meg sitte på, både til og fra jobb. Kenneth bor ikke så langt unna meg, så han svipper innom her og henter meg de gangene vi begynner likt, og hvis Guro jobber sent/er sammen med D, så får jeg sitte på hjem også 🙂

Robin må kjøre en veldig omvei hvis jeg skal sitte på, men han gjør det allikevel, og det setter jeg så pris på. I morgen skal jeg få sitte på både til og fra jobb, siden Guro jobber + på kvelden skal hun være sammen med D, så jeg ser ho ikke i hele morgen. Det kommer til å bli litt rart det også. Er ikke så ofte Guro og jeg går en hel dag uten å se hverandre 🙂

Jeg får se om jeg kan finne en liten gave til disse gode vennene mine, som er så snille mot meg. Noe må jeg jo gi dem 🙂 Tusen takk gutter. Jeg er så glad i dere 🙂

~Pia~

En kommentar om “Gode venner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..