mat på lørdag | Tacokopper

Denne uka har vi prøvd noe nytt. Som dere vet, elsker vi taco, og kunne fort hatt det flere ganger i uka, men litt begrensninger må vi jo ha 🙂 Jeg husker faktisk første gangen jeg spiste taco – det var i Bergen, den eneste gangen jeg har vært der, og det er også det eneste jeg husker fra den turen (tror jeg var rundt 10/11). Etter det ble vi helt hekta, og hadde det ganske ofte i helgene. Taco var på den tiden typisk helgemat for oss, men da vi ble såpass store at vi fikk lov til å være hjemme alene mens mamma og pappa dro på helgeturer osv, ble det maten vi alltid spiste mens de var borte. Ikke alle dagene, men mer en en dag ble det jo 🙂 Husker spesielt godt at det ble mye taco da vi fikk låne leiligheten til farmor og farfar mens de var 2 uker på Tenerife 🙂

Vi er fortsatt like glad i taco, og det kommer jo noe nytt hele tiden. Da vi begynte å spise taco hadde vi ikke tacolomper, så vi spiste bare skjellene. Nå får man skjellene i forskjellige fasonger, og man får også lompene i det vi kaller båter 🙂

Siden vi spiser taco så ofte, tenkte vi at vi skulle se om vi kunne tenke ut noen andre måter å spise det på også. Vi er absolutt ikke lei den vanlige måten, men vi leter jo alltid etter oppskrifter vi kan dele med dere. Vi hadde sett noe lignende til dette før, men så puttet vi bare vår egen vri på det. La oss introdusere; Tacokopper 🙂

Oppskriften:

6 tacolomper
Stekt kjøttdeig
Ost
Olje
Hermetiske tomater
Ekstra lettrømme
Guacamole
Salsa

Du kan selvfølgelig også ha oppi litt grønnsaker, som løk, paprika, mais osv, men Guro og jeg lager heller en salat og har ved siden av. Vi er ikke så glad i varme grønnsaker. Løk kunne vi fint hatt oppi, men for å være helt ærlig glemte vi å kjøpe det 🙂 Dette er en fin lunsj, en perfekt vri på tacofredag, eller man kan lage det til venninnekvelder, fotball-søndag eller filmkvelder med venner/familie.

Hvis dere lager tacokopper, send oss gjerne et bilde så vi kan se hvordan deres ble 🙂 Ha en fortsatt fin lørdag 🙂

*Pia*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..