Til deg det gjelder

Til deg som føler deg urelevant, og til deg som tror ingen liker deg

Jeg vet så alt for godt hvordan disse følelsene kjennes ut, og det er ikke noe jeg ville ønsket for noen – ikke en gang min verste fiende. Nå har det seg sånn at dere er ikke fiendene mine og jeg skulle så gjerne gjort ting bedre for dere. Det eneste jeg kan gjøre er å si dette: du er relevant for oss, og du trenger ikke bekymre deg for at vi ikke liker deg. Ikke nok med at vi liker deg, men vi er kjempe glad i deg.

Jeg har lært etterhvert som jeg blir eldre at det er ikke alle som er så heldige å være omringet av gode venner. Noen går gjennom livet og har det ganske ensomt, og jeg kommer aldri til å ha det sånn – takket være familien min, og de fantastiske vennene mine. Når jeg er langt nede, er det dere som får meg opp igjen. Bare ved å være sammen med meg har dere fått meg gjennom så mye; depresjon, selvskading, sykdom og kjærlighetssorg.

Du vet kanskje ikke hvor mye du betyr for meg, og jeg kunne sagt det oftere, og jeg lover jeg skal bli flinkere til å fortelle deg det, for det fortjener du. Bare ved å være min venn fikk du meg til å trives i en jobb som absolutt ikke passet meg. Bare ved å sitte her sammen meg en hel kveld (det ble senere enn vi hadde planlagt), fikk du meg til å tenke på noe annet enn at forloveden min hadde gjort det slutt med meg. Jeg håper jeg har kunnet gjort det samme for dere en gang, og håper jeg kan gjøre det igjen.

Jeg har hatt lyst til å skrive dette i noen dager nå, men visste ikke hvordan jeg skulle uttrykke meg. Det er trist å vite at dette mest sannsynlig ikke kommer til å gjøre noen forskjell for dere. Jeg vet hvor vanskelig det er å høre på disse tingene når stemmen i hodet skriker så mye høyere, men jeg håper dere gir det en sjanse. La dette trenge gjennom det vonde, og for et lite øyeblikk, la stemmen min være den som skriker høyest.

DU ER RELEVANT! DET BETYR ALT AT DU ER HER.

DU ER EN UTROLIG FLOTT PERSON OG VI ER KJEMPE GLAD I DEG.

Vi er så utrolig glad i dere begge to.

-Pia-

En kommentar om “Til deg det gjelder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..