Home & Cottage taste test med mamma

Da vi bestemte oss for å begynne med youtube var vi veldig spent på hva folka i livene våre kom til å si. Mest spent var vi nok på hva mamma kom til å si, for mamma har jo alltid vært vår største støttespiller. Kom hun til å være det om denne crazy reisen også? Svaret er jo selvfølgelig et stort JA. Hun har støttet oss helt fra dag en, og det betyr så mye for oss at hun blir med i vloggene og videoene våre. Vi er kjempe glad i mamma, og det har dere blitt også. Hun har til og med fått kallenavnet mamma norwaytwins 🙂

Nå har hun blitt med i enda en video, og det var ikke vanskelig å overtale ho. For det første liker hun å være med i videoene, men denne gangen skulle vi filme en taste test på sjokolade. Hvem sier vel nei til det?

Sjokoladene kjøpte vi på Home & Cottage i Sarpsborg, og mamma, Guro og jeg skal ta oss en tur dit til uka. Mamma ville også ha litt sjokolade 🙂 De er veldig flotte å gi bort i gave.

Les mer om Home & Cottage her.

Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere har andre forslag til videoer sammen med mamma. En Q&A kanskje? Eller er det andre ting vi bør smake på? Vi skal få filmet en is-test video med mamma, så den kommer etterhvert.

Ha en fortsatt fin kveld (natt?)

-Pia-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..