Road trip-planlegging

Hovedferien i år er en ti dagers kjøretur i deler av det flotte landet vårt. Vi har ikke vært på så mye ferier rundt om i Norge, og det ville vi forandre på. Det er faktisk et av punktene på bucketlisten vår – road trip i Norge. Snart kan vi huke av det også 🙂

Turen starter lørdag 27. august, og avsluttes med Troye Sivan konsert i Oslo 7. september 🙂 Vi skal overnatte en natt i Kristiansand og Stavanger før vi har 4 netter i Bergen. Her skal vi få lov til å sove hos Grim og Thea, og vi kan ikke få takket dem nok. Tenk å være så snille, og la disse to tullingene få overnatte 🙂 Bergen var alltid hovedmålet med kjøreturen, og vi visste at vi ville tilbringe store deler av ferien her.

Etter Bergen drar vi videre til Beitostølen i to netter, og etter det skal vi innom hjemstedet til farmor, Bøverdalen i Lom. Her skal vi ikke sove over, men vi ville innom, for vi har ikke vært der siden vi var små. Nå gjenstår bare å bestemme oss for hvor vi skal sove etter det. Hvem vet?

Vi har booket de fleste overnattingsstedene, og i Stavanger skal vi overnatte på en seilbåt 🙂 Den fant vi gjennom nettstedet airbnb.no. Kjempe fin side, og så er det veldig mange forskjellige steder å velge mellom, i alle prisklasser 🙂

Vi skal også stoppe innom andre steder på veien, men der skal vi ikke overnatte. Vi skal innom Bø i Telemark, Porsgrunn, Haugesund, og kanskje det dukker opp andre steder underveis. Vi prøver å få til et lite stop de fleste stedene dere har bedt oss om å komme innom, og blir det ikke på denne turen, så kanskje vi dukker opp i byen din en annen gang. Er det i nærheten av Moss, så elsker Guro og jeg å dra på dagsturer, så det bør jo ikke være i ferien heller 🙂 Vi skal bla. få kommet oss en tur til både Drammen og Jessheim.

Nå skal jeg spise litt kveldsmat, og så er det senga snart. Skal opp tidlig på jobb i morgen.

Ha en flott dag i morgen 🙂

-Pia-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..