Vi skal til København

Hva gjør man når man får noen uventa feriedager? Jo, man bestiller seg tur med DFDS Seaways, og drar på en miniferie til København.
I likhet med London, er København en by vi liker veldig godt, og vi har vært der mange ganger. Nå er det noen år siden sist, og vi ville gjerne tilbake. Etter litt fram og tilbake, fant vi ut at vi skulle bestille oss en pakketur, for da får vi også en natt i København, og så blir turen litt lenger.

Vi reiser tirsdag 28. juni, og er tilbake i Oslo fredag 1. juli. Vi skal bo en natt på The Square ved Rådhusplassen, og jeg gleder meg veldig til å dra. Vi har tenkt oss ne tur på tivoli, og så blir det sikkert litt shopping, og pølse med det hele 🙂 Jeg koser meg alltid på tur med Guro, så dette blir bra. Vi skal selvfølgelig vlogge turen, og gleder oss til noen ferievlogger igjen. Kommer helt sikkert til å komme en videoe om båten og hotellet etter at vi kommer hjem også. 

Legg gjerne igjen en kommentar der dere forteller oss litt om deres ferieplaner i sommer. Skal dere reise bort, eller bare være hjemme?

~Pia~

2 kommentarer om “Vi skal til København

  1. Juliet sier:

    Det høres skikkelig koselig ut!:) har alltid hatt lyst til å reise til København! Jeg skal dessverre være hjemme da jeg er veldig dårlig pga alvorlig kronisk sykdom. Får drømme meg bort litt i ferievloggene deres:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..