Dette er meg: Mobbing… 2 år senere

I dag er det to år siden jeg la ut Dette er meg: mobbing innlegget mitt. Det virker så mye lenger siden. Jeg husker hvor nervøs jeg var da jeg skulle legge det ut. Det var noe jeg gjerne ville dele, men samtidig var jeg redd for at folk skulle tro jeg la det ut for oppmersomhet. Grunnen til at jeg skrev det har alltid vært for å dele min historie med dere. Kanskje noen som har vært igjennom det samme kan finne litt trøst i at jeg deler det. Jeg hadde ikke forventet at dette innlegget skulle hjelpe meg så mye som det har gjort.

Det har gjort at jeg har blitt litt mer åpen om følelsene mine og jeg kan lettere dele de med andre. Dette innlegget var starten på at jeg begynte og dele såpass mye med dere som leser bloggen. Alt om hvordan jeg har det, til hva jeg går igjennom. Jeg setter så utrolig pris på å få dele dette med dere, det er en slags terapi for meg.

Som sagt har det nå gått to år siden jeg skrev dette. Mange av disse følelsene har jeg ennå, det er nok ikke noe som vil bli borte med det første.
Mange sier til meg at det virker som om jeg har fått bedre selvtillitt etter gastric sleeve operasjonen og at jeg nå veier 43 kg mindre enn før, og til det sier jeg:

Nei, selvtillitten er den samme, men selvbildet mitt er bedre. Jeg ser verdien i meg selv. Jeg ser at jeg fortjener og være her. Så  på mange måter har det blitt bedre, men jeg har fortsatt mye å jobbe igjennom.

Tusen takk til deg som blir med meg på denne reisen og som er med på å heie meg videre 🙂

~Guro~

2 kommentarer om “Dette er meg: Mobbing… 2 år senere

 1. Kristina sier:

  Det var grusomt å lese mobbehistorien- ingen fortjener å oppleve dette.

  Jeg kjenner dere ikke, men jeg vil bare si at dere begge slår meg som to utrolig vakre jenter, det er det ingen tvil om, uavhengig av hva dere måtte veie. Dere har et vakkert ansikt med fantastiske øyne, en varm utstråling, smilende og strålende! Og dere har gjort /holder på å gjøre en fantastisk jobb med kosthold! Dere har all grunn til å være stolte.
  Ikke bare er dere vakre på utsiden: der viktigste er det indre. Og dere virker så godhjerta og omtenksomme at jeg noen ganger blir rørt av å se på videoene deres:))

  Vet ikke helt hva jeg vil med denne kommentaren. Eller jo: vil virkelig prøve å innprente at til og med fra en ukjent sitt ståsted så utstråler dere både skjønnhet, varme, positivitet og morsomhet: ingen av dere har noen grunn til noe som helst annet enn å være stolt av dere selv- og fortsette å være AKKURATT som dere er- vakre sterke jenter’

  Klem!

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Kjære Kristina
   Tusen takk for en fantastisk kommentar. Pia og jeg kan virkelig ikke få sagt hvor mye denne kommentaren betyr for oss. Vi er så glade for at folk ser hvem vi virkelig prøver å være i videoene våre. Vi prøver aldri å være noen andre enn de vi virkelig er, og det finns ikke ord som kan beskrive hvor fint det er at folk ser det.
   Tusen takk igjen for den flotte kommentaren.
   Store klemmer fra Pia og Guro

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..