Intervjuet av Moss Avis

Det er ikke hver dag vi blir oppringt av en journalist fra Moss Avis. Det har vel egentlig aldri skjedd – før nå. Sjefen for youtube-nettverket vårt, Nordic Open, har hjulpet oss med å skrive en pressemelding som vi sendte til Moss Avis forrige uke. Hovedsaken i pressemeldingen er Norske youtubere mot mobbing-prosjektet vårt, og i går ringte Linn fra Moss Avis og ville slå av en prat.

Vi møtte henne på Café Riis i Møllebyen, og ble faktisk sittende å prate i nesten 2 timer. Hun spurte om prosjektet, om vår egen mobbehistorie, og så snakket vi også litt løst og fast om bloggen/youtube. Jeg var selvfølgelig utrolig nervøs, som alltid, at da jeg skulle hilse på fotografen presenterte jeg meg som Guro. Det er litt ille vet du, når til og med jeg begynner og si feil.

13570201_10157134150950078_1812439463_o

Saken er på trykk i papirutgaven i dag, så vi skal innom butikken å kjøpe avisa før vi drar til Oslo (skal jo på ferie i dag). Vi må ha et eksemplar, men så skal vi også kjøpe en til mamma, og en til pappa. Bestefar og farmor får avisa i postkassa, men vi vil ha vår egen, for dette må jo tas vare på 🙂 Saken ligger også ute på nettet, så hvis man har abonnement kan den leses der også 🙂

Nå er vi straks klare til å rette nesa mot Oslo, DFDS Seaways og København. Vi gleder oss veldig til en liten ferie nå. Husk at vi vlogger hver dag, så hvis dere vil se hva vi bedriver dagene med, så abonner på youtubekanalen vår 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..