Ikeatur med Mari og Maria

Jeg elsker dager som dette. Dager der jeg kan tilbringe mange timer sammen med Guro og venner. I dag tok vi oss en jentetur til Ikea sammen med Mari og Maria. Maria skulle kjøpe seg skap, og vi skulle selvfølgelig ikke ha noe. HA! Akkurat som det er mulig. Jeg tror aldri jeg har vært på Ikea uten å kjøpe hvertfall noe, så det ble jo noen innkjøp 🙂 Det kommer innkjøpsvideo senere i uka 🙂

13589218_10154440302136055_1695833404_o

Jeg fikk endelig kjøpt meg hotellpute. På ikea var det mye billigere enn andre steder jeg har sett dem, så nå gleder jeg meg til å begynne og bruke den. Må bare få vaska putetrekket først. Å, som jeg savner å ha tørketrommel :/

Vi kjørte to biler, for Guro måtte ha skapet til Maria i bilen sin. Det er utrolig hva man får plass til i den bilen. Etter noen få justeringer, fikk vi plass til skapet. Det var da derimot ikke lenger plass til meg, så jeg satt på med Maria og Mari, og Guro måtte kjøre alene tilbake. Ikke at det er noe problem, for Guro klarer seg veldig bra ho 🙂

13579813_10154440302026055_55681627_o

Vil bare påpeke at alt dere ser i handlevogna på dette bildet ikke er vårt. Vi delte handlevogn alle fire, men la oss være ærlige, mye skulle til leiligheten vår 🙂

Nå ligger Guro og slapper av litt, ho har vondt i brokket, før ho skal på Kino med D i kveld. Jeg skal jobbe en time i kveld, så jeg må få ringt bestefar og hørt om han kan hente meg 🙂

Håper dere får en flott kveld dere også 🙂

-Pia-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..