Norwaytwins leser | The rosie project

Guro startet med Norwaytwins leser-videoer for noen uker siden, og nå er det endelig min tur til å dele en bok med dere. Vet ikke hva det er, men i dette huset blir det lest mer bøker i sommermånedene enn om vinteren, og vi er allerede godt på vei til å lese ferdig enda fler.

Boka jeg prater om i dagens video er The Rosie Project av Graeme Simsion. Jeg kjøpte den på Fretex for noen måneder siden, og jeg skal innrømme at det var fargen på boka som gjorde at jeg så den. Rødfargen skilte seg veldig ut i bokhylla på Fretex, og så fort jeg hadde lest hva den handlet om, endte den i handlekurven. Jeg syns det er veldig rart at jeg ikke har hørt om den før. Jeg leser mye om bøker på nettet, og pleier å ha en viss oversikt over bøker jeg vil lese, men denne hadde jeg gått glipp av gitt.

Jeg driver nå og leser bok nr 2 om Don og Rosie, og også denne oppdaget jeg tilfeldig. Så fort jeg var ferdig med å lese The Rosie Project, sjekket jeg nettet om det fantes en oppfølger. Jeg fant ingenting, men så kom jeg over boka på Ark, så hva jeg lærte av dette er at jeg må lete grundigere neste gang 🙂

Nå skal vi til leiligheten til Kine og Moi for å ha direktesending kl 20. De er i London, men vi passer Japp, så vi skal ha direktesendingen der denne uka 🙂

Ha en fortsatt fin kveld, og tusen takk til Camilla som kom bort til oss og sa hei i Sverige i stad 🙂

~Pia~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..